Babamın borsada batıp gizli kredi çekmesi, aile borcu ve iflas korkusuyla nasıl başa çıkabilirim?

Selamlar. Babam 4-5 yılda emeği ile 500 bin tl den 5 milyon tl yapmıştı borsa ile. Geçen sene kaldıraçlı işlem yaparak bu parayı kaybetti. 2 Milyon tl lik altını vardı annemin. Babam bizden ilk başta gizlice kredi çekmiş, biz bunu öğrendik. Daha sonra babam yeminler etti, yapmayacağım dedi. Annem 2 milyonluk altınının neredeyse tamamıını babamın borçlarını ödemek için kullandı. Kalan 500 bini de babama alsın işlem yapsın diye verdi. Ablam özel üniversitede. Zam oldu mu bilmiyorum ama zamsız haliyle bile aylık 70 bin tl ödemesi var. Annem de babam da sağlıkçı, memur. Şimdi asıl konuya gelelim. Biz şuanda çok maddi açıdan sıkıntıdayız. Herşeyi hesaplamaya çalışıyoruz. Az önce babamın maillerinde bir şey ararken kredi şeyi gördüm. Babam 575 bin tl kredi çekmiş 700 küsür ödemesi var. Kendisiyle anneme söylemeyeceğimi söyleyetek konuştum. Annemin ona verdiği 500 bin liranın zaman içinde eriyerek bittiğini, 100 bin lira da borca girdiğini söyledi. Aylık 68 bin tl ödemesi var bir de kredinin. Annemin bildiği haliyle bile zor geçinirken annemden gizlediğimiz 700 bin tl - deyiz. Ne yapacağımı çok şaşırdım. Eski kredi borçlarını zor kapatmışken anneme tekrar söylersem ailemiz dağılır diye korkuyorum. Bi yandan da bu yük bana çok fazla ve babam da depresyonda kendine bir şey yapacak diye korkuyorum. Bu borcu ödememizin neredeyse imkanı yok. Ne yapacağım?

Güncellemeler
4 ay
İkisinin de aylık maaşı 70 civarında. Ablamın üniversitesi + borç sadece maaşlardan neredeyse daha fazla ediyor.
Babamın borsada batıp gizli kredi çekmesi, aile borcu ve iflas korkusuyla nasıl başa çıkabilirim?