Gamer Çok uzun süreli bir oyuna başlarken zorlanıyor musun? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kim oynayacak şimdi o kadar? 1 haftada bitsin, kısa süreli oyun verin bana. RDR2 ye başlayamadım o yüzden. Önce listemdeki kısa süren oyunları bitireyim sonra başlarım diyorum, sıra gelmiyor. 😂 Çok uzun süreli bir oyuna başlarken zorlanıyor musun? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zorlanıyorum. Far Cry 6 başladım. Nasıl bitecek bilmiyorum hiç. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Assassin's Creed 2 Brotherhood ve Revelations Ezio's Collection oyna bence 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Zorlanmam seviyorum uzun sürekli oyunları 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Benim daha çok hoşuma gidiyor tekrar tekrar alışmam gerekmiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kanka hepimiz öyle diyoruz ama oyuna bı başlayıp , hikayeye dahil oldun mu su gibi geçiyor. Alışmak icin biraz zaman lazım sadece 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baştan sarmayınca oynanmıyor ya.. uzun kısa önemli değil sadece sarsın. 1 0 Yorumla
Sukablyatt Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Rdr2 dünyanın en iyi oyunudur bana göre, başlamanı öneririm. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zorlanıyorum. Far Cry 6 başladım. Nasıl bitecek bilmiyorum hiç.
Assassin's Creed 2 Brotherhood ve Revelations Ezio's Collection oyna bence 😂
Zorlanmam seviyorum uzun sürekli oyunları
Benim daha çok hoşuma gidiyor tekrar tekrar alışmam gerekmiyor
Kanka hepimiz öyle diyoruz ama oyuna bı başlayıp , hikayeye dahil oldun mu su gibi geçiyor. Alışmak icin biraz zaman lazım sadece
Baştan sarmayınca oynanmıyor ya.. uzun kısa önemli değil sadece sarsın.
Rdr2 dünyanın en iyi oyunudur bana göre, başlamanı öneririm.
zorlanmam ayak uydururum