Gamer Oyun oynarken stresli mi olursunuz yoksa sabırlı mı? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken stresli mi olursunuz yoksa sabırlı mı 🤔#Gamer Oyun oynarken stresli mi olursunuz yoksa sabırlı mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Stresli 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Sakin ve sabırlı. Alanda son 2 kişi kaldığımızda bile sigara yakar çay koyarım. Öyle bir sakinlik 1 0 Yorumla
politenurse06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl sakin bazen sabrımı zorluyorlar sinirli oluyorum wlkqjasa stres neden? çok ta kasmaya gerek yok 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl arkadaşlarımla oynadığım zamanlar gayet sakin ve heyecanlı oluyordum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oyun oynarken stresli oluyorsanız niye oynuyorsunuz? Oyun eğlence demektir. 1 0 Yorumla
Günes_YG Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Düşman gözükene kadr gayet sakinim , düşman gözüktüğü zmn 😵💫😵💫😵💫 anladınız 1 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kaybedicegim an pc ayaklanıp kaçar o derece😅 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Gayet sakinim ya 1 0 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Stresli 1 1 Yorumla saulMed +1 yıl Ne oynuyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Stresli
Sakin ve sabırlı.
Alanda son 2 kişi kaldığımızda bile sigara yakar çay koyarım. Öyle bir sakinlik
sakin bazen sabrımı zorluyorlar sinirli oluyorum wlkqjasa stres neden? çok ta kasmaya gerek yok
arkadaşlarımla oynadığım zamanlar gayet sakin ve heyecanlı oluyordum
Oyun oynarken stresli oluyorsanız niye oynuyorsunuz? Oyun eğlence demektir.
Düşman gözükene kadr gayet sakinim , düşman gözüktüğü zmn 😵💫😵💫😵💫 anladınız
Kaybedicegim an pc ayaklanıp kaçar o derece😅
Genelde sabırlıyım
Zevk Almak Daha Önemlidir
sabır
Gayet sakinim ya
Stresli
Ne oynuyorsun
Stresli oluyorum