stres atmak için oyun oynar mısınız?
Birşeylere kızdığımda stres atmak için oyun oynarım genelde sizinde böyle huylarınız var mı?
#istanbul_bey

Evet oynarım hem stres hem acı çektiğim duygularımı ortaya koyarak oyun oynuyorum her insan üzüldüğün de tüm insanları dünyayı yakmak ister değil mi bunu oyunda yapmak çok kolay ben Counter-strike 1.6 oyununda sanki beni üzen herkesi vuruyormuş gibi vuruyorum ve işe de yarıyor 😄
Cevap
18Cevap
evet belli başlıoyunlarım var bunun için, far cry indirir bitirir silerim, vice cityindirir oynar silerim
kesinlikle düşüncelerden uzaklaşmak için oyun oynamak iyi bir araç oluyor :) bazen yeterli gelmese de her zaman daha iyi hissetmemize yardımcı oluyor.
evet, stres atmak istediğimde kafamın dolu olduğu zamanlar hemen oyuna girerim. 🍬
eskiden oynardım. mstarın olduğu dönemler iyi gelirdi ama kaldırıldı. kore sunucusuna üye oldum ama pcyi filan hep korece yapmak gerekiyo aşırı uğraştırıcı kısacası oynamıyorum
Stresli, üzgünken migrenim mideme vuruyor oyuna girersem bunun üstüne daha çok stres oluyorum oynayamıyorum ölüp ölüp çıkıyorum.
Stres atmak, kafa dağıtmak için e-oyun en iyi yoldur.
Hayır oyunlar bendeki sitresi ya da üzüntüyü almıyor tam tersine daha çok stres yapıyorum.
Bende durum tam tersi oyunda stres yapıyorum sinirleniyorum
Evet oynarım. Kafa dağıtmak ve stres atmak açısından çok iyi oluyor.
Evet yaparım fazlası ile
Oynamayan yoktur herhalde.
Sadece stres atmak ıcın oynuyorum artık
evet genelde 3 4 saat pes oynuyorum
Müzik dinlerim genelde daha motive oluyorum😊
Yok, oyun oynayınca daha cok strese giriyom
Hayır siteye giriyorum stres atmak için
hayır kızgın olduğumda aklıma bile gelmez
Çok nadirdir.. Sevmiyorum oyun oynamayı..
Hayır oynamam
Nayır
Evet
Sürekli oyun oynarım
Oynamam
Evet oynarim.
Çok süper oluyor lan
Oynuyorum
Tabiki
Oynarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?