Gamer Oyun oynarken rahat mısınız yoksa stresli mi? FiqHShottFenomen Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Oyun oynarken rahat mısınız yoksa stresli mi 🤔 Rahatım Stresliyim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyun oynarken rahat mısınız yoksa stresli mi? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Değisiyor öndeysem yenersem rahat ama yenilirsemmm😂 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 51% 5 ay Çok rahatım oyun oynarken stresli olunursa zevkli olmaz ki. 1 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Kiminle oynadığıma bağlı olarak değişiyor :D 1 0 Yorumla
DedektifMinnie Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Bazen sinirleniyorum ama bu keyif almama engel değil. Rahatım. 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 36% 5 ay gayet rahat olurum ama oyunda bazen mallar geliyor stres oluyorum anlık :D 1 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 5 ay Ne oynadığıma bağlı bazı oyunlar beni sinir krizine bile sokmuştu eskiden. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 5 ay Gamer konusunda 984 cevap paylaştı. Oyuna göre değişiyor 1 0 Yorumla
selinbhdr Takip Et Xper 5 Yaş: 18 4 ay Üf aşırı stresliyim hele bölümü geçemezsem falan delirirm sonra oyunu silerim sdhsdhds 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Gamer konusunda 455 cevap paylaştı. Çok rahat Hiç sıkıntı yaratmıyorum 1 0 Yorumla
Montenq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Rahatım amama sinir krizine soktugu da oluyor 1 0 Yorumla
Barışeda83 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 5 ay Amacım eğlenmek ve stres atmak ،strese negerek var 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Gamer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Rahatım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Değisiyor öndeysem yenersem rahat ama yenilirsemmm😂
Çok rahatım oyun oynarken stresli olunursa zevkli olmaz ki.
Kiminle oynadığıma bağlı olarak değişiyor :D
Bazen sinirleniyorum ama bu keyif almama engel değil. Rahatım.
gayet rahat olurum ama oyunda bazen mallar geliyor stres oluyorum anlık :D
Ne oynadığıma bağlı bazı oyunlar beni sinir krizine bile sokmuştu eskiden.
Oyuna göre değişiyor
Üf aşırı stresliyim hele bölümü geçemezsem falan delirirm sonra oyunu silerim sdhsdhds
Sitresli oluyorum genelde.
Çok rahat Hiç sıkıntı yaratmıyorum
oyunun gidişatına bağlı xd
Rahatım amama sinir krizine soktugu da oluyor
Amacım eğlenmek ve stres atmak ،strese negerek var
Mobil
Relax kasmam
Rahatım
Stresliyim 🙈
Stresli