Oyun oynarken stres attığım da oluyor bazen strese girdiğim de ancak kimileri öyle sinir krizi geçiriyor ki şahit olduğum için böyle bir soru geldi aklıma. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Geçenlerde arkadaşlarla fıfa oynarken bir pozisyonda üst üste 6 şutum direkten döndü. 6 diyorum bak yazı ile de altı :D Nasıl sakin kalsın bu insan evladı şimdi sen söyle :D
Şöyle söyleyeyim gün içinde kızdığım olaylara tam anlamıyla tepki göstermiyorum çünkü insanlar incinir işte ne biliyim rezillik çıkar vs işte bunlar birikiyor birikiyor sonra oyun oynarken online olsun olmasın bazen oyundaki npclere bile aşırı sinirlenip ağzıma gelen herşeyi söylüyorum insanlar da beni çıldırdım zannediyo halbuki ben içimde biriken o kızgınlığı siniri öfkeyi orada daha rahat dışa vurabiliyorum ve ancak böyle sakinleşiyorum.
Bir ara kendimi fena kaptırmıştım acayip stresli oynuyordum ya inanılmazdı yani.. Oyundan mı çıkmışım ameliyattan mı belli değildi terden :D ahsh Sonra bu gidişe bir dur dedim ve oyuna ara verdim.. Keyifli geceler..
Ben oyunun en heyecanlı yerinde seninle ugrasicam aaqww diyerek oyunu kapatıyorum valla oyunu kazanmakla ugrasamam beni zorlayan oyunlari oynamam barbie giydirmece oynarım yine de seni oynamam aw s*trr git hayat yeterince karışık zaten
Zamanla evrildim oyunlarda😂 bundan 10 yıl önceki modumda klavye kıradım sinşrlendikçe Çok hırs yapardım 3-5 yıl sonrasıne hikmetse dinirim gitti sadece kaybettikçe huzursuz oluyor kazandıkça mutlu olmaya başladım şimdilerde ise sinirimi bozan oyunları oynamıyor daha çok eylence amaçlı ekipçe oynuyacağımız oyunları tercih ediyorum🎯😀🧿😁