Online oyunları hiç sevmeyen benim cevabım zaten belli djxhfhdgs

Tek kişilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Online oyunları hiç sevmeyen benim cevabım zaten belli djxhfhdgs

Tek kişilik hikayeli oyunları daha çok seviyorum. Online da bir tık altı olarak görürüm her zaman. Tabii ki arkadaş çevren varsa online oyunların zevki 5 katına çıkıyor diyebilirim.
İşte hak ettiğim değer.
Yani ikisinin de tadı farklı rabi tek kişilik oyunlar genellikle hikayeli oyunlar oluyo ve oynaması ya da izlemesi çok zevkli oluyo ama bir yandan da online oyunlarla arkadaşlarınla beraber oynaya biliyorsun ikisi de güzel bence
Normalde oyun oynamam ama tek sıkılırım ben online olsun arkadaşlarla takılırım diye düşünüyorum. Daha eğlenceli olur bol sohbet dedikodu falan :)
Cevap
44Cevap
Online’dan nasibimi fazlasıyla aldım. Tek kişilik oyunlar.
Online de çok sinir krizi geçiriyorum. Sonra God of war da yan bosslara dalıyorum daha çok sinirleniyorum :D
Tek olmak asosyal yapıyor en azından online oyunlarda DC grupları felan oluyor insanlar etkileşim felan var güzel yani
Arkadaşların varsa online. Yoksa hikayeli. Bazı hikayeli oyunlar 2 arkadaş tek pc den de güzel oluyor. Mesela korku oyunları 😊
Oyun oynayacak arkadaşları olmayanların pek seçeneği yok gibi hahaha
Kaliteli zevkim olduğu için bence. Hayatı boyunca Valorant ve Pubg dışında oyun oynamamış birisinin söylemesi tuhaf
Tabii Until Dawn veya Witcher'ın online modu varsa söyle acil arkadaşlarla oynarımmm
Valorant ve pubg oynadığımı mı düşünüyorsun. Ayrıca ben bu cümlemi senin için değil kendi adıma söylemiştim bir yanlış anlaşılma var galiba
Uff bütün günüm kavga içinde geçti her şeyden alınıyorum özür dilerim hdfhdjghd açıklamamdan dolayı öyle yazdın sanmıştımmm jfjcjgkgjc cidden özür dilerimm benim hatammm. Neyse o oyunlar daha güzel zaten.
Ve oyun önerisi olarak Playstation'ın varsa Until Dawn'ı şiddetle öneririm.
Yani cinsiyetçilik yapmak değil amacım ama kadınlar zaten rpg türündeki oyunlara daha çok ilgi gösteriyor. Zevk aldığın türdeki oyunlar beni şaşırtmıyor. Until dawn ı oynamadım ama biliyorum izlemişliğim var. Ben daha çok strateji, platform, craft yapma survivor, similasyon ve indie tarzı oyunlar oynuyorum. Online FPS veya mmorpg türü oyunlar çoook uzun zamandır oynamıyorum. Pubg ve valorant hiç oynamadım. Ben yanlış anlaşılacak bir cümle kurduysam özür dilerim gerçekten sorun değil ben alınmadım
Olgunlukla karşıladığın için sağ ol ben şahsen ps4 kafe gibi aslında kendisinin ps5'i var ama olsun dbcjfjghs oyunları ilk önce eniştemde deniyorum kendisi çünkü oyun delisi sonra o oyunu beğenirsem kendi ps4'üme indiriyorum gjcjvhdjghd yani demek istediğim o tür oyunları sadece kızlar oynamıyor xnnckcgd düşündüm de eniştemden görmeyip oynadığım tek bir oyun var
Bu arada gerçekten olgunlukla cevap verdiğin için sağ ol sana ısınmama neden oldu vjcfdhsfs
Normal yetişkin bir insanın davranışını sergiledim ama sen de haklısın normal insanlar görmek zor olsa gerek burada. İnsan böyle bir tavırla karşılaşınca hayret ediyor olabilir hahah ilk yorumunda ki ilk cümleni anlamadım. Galiba eniştenin ps kafesi var. Sen de ps 4 var enişten de ps 5 var. Onda gördüğün denediğin oyunları kendin evde indirip oynuyorsun galiba ve rpg türü oyunları sadece kızlar oynuyor demedim, kızlar ağırlıkla o türdeki oyunları oynuyor dedim. İkisi ayrı şeyler şaşkın
Eniştemin kafesi yok yaaa sadece ben onda görüp oynuyorummm
Ben bayağı hayal kurmuşum ya hahaha
Bu arada ben PC de oyun oynuyorum. konsolda oyun oynamayı sevmiyorum. Zaten oynadığım oyunların çoğu PS veya Xbox da yok
Online oyunlar tercihimdir
Belirli arkadaş grubun varsa efso mükemmel olurdu online da
Online di ama artık kaldirmiyor kafa mallari
Tabii ki online. Sanalda olsa sosyalleşiyoruz
Oyunlarla aram çok yok ama kendim oynamak daha iyi oluyor
Online oyunlar. Hikaye tabanlı oyunlar kolay gelıyor , sarmıyor
Online oyunlar daha çok hoşuma gidiyor
Oyun oynarken tek kişilik FPS hastasıydım GTA ve Farcry
Mobilde de Sniper Fury vardı
Tek kişilik. Çevrimiçi oyunlar da güzel oluyor arkadaşla girince ama tercihim tek kişilik olur.
online çünkü tek kişiliklerde insan konuşma isteği duyuyor kişiye göre değişir bence
Bence tek kişilikler daha çok sarıyor çünkü bir olay çerçevesinde oluyor ben seviyorum
Daha güzel oluyor rakipszi oldugum için rğlenceli oluyor
Tek kişiliklere sıkılıyorum online'da başka insanlarla oynamak çok daha eğlenceli oluyor
online eğlenceli oluyor ya gerçi çoluk çocuk var eskisi gibi değil artık
Tek kişilik oyunlar daha güzel oluyor bazen insanlar artık oyunları farklı amaçlar için kullanmaya başladılar
Ruh halime göre değişiyor.
Oyun oynama gibi bir alışkanlığım yok
Online olmayınca keyfi yok
Tek kişilik daha iyi her zaman
#Mirliva
Online oyunlar daha zevkli
Fifa oynuyorsan eline verem knk
@SarışınAdammemr yok oyun oynamıyorum uzun süredir.
Anladım knkm allaha emanetsin
Bende online oyunları sevmem solo iyidir
Online daha zevkli oluyor bazen ama
Online oyunlar, takım olduğu zaman sarıyor.
Tek kişilik sıkıcı oluyor
Tek kişilik oyunlar
Oynamıyorum maalesef
Tek kişilik daha hoşuma gider online olur
Tek kişilik kesinlikle
Sen tek kişilik oyunları seviyorum
sevmiyorum şu oyunları
Hep tek oynadım. Digerini denemedim
Sanki tek kişilikler daha yaratıcı
oyun içeriği kalitesine ve kitlesi önemli
Tek kişilik
#Mirliva
Özellikle Call of duty, Crysis, Medal of honor
Oyun oynamıyorum pek
online daha heyecanlı
Her zaman tek kişilik
Tek kişilik lole giricem daha iyi daha eğlenceli.
Online oyunlar daha güzel
Tek kişilik
İkisi de değil ya , hiç sevmem
Online sarıyor
Tek kişilik
Oyunun türüne göre değişiyor
Tek kişilik
onlayn
Online sıktı artık.
Her ikiside
Online daaha zevkli
İkiside