Single player oyunlar vs. online oyunlar! Siz hangisini tercih edersiniz?
#Soojin #Jende

Single Player
İkisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Single player oyunlar vs. online oyunlar! Siz hangisini tercih edersiniz?
#Soojin #Jende

Ben Daha çok hikaye Konulu Oyunları Severim En Büyük Örneği Call Of Duty Modern Warfare Serisi Modern Warfare serisi Öyle Başarılı Güzel seri ki Kaç defa Oynadım Bitirdim Sıkılmiyor İnsan Efsanelesmis Askerler Captain Price Sonra Soap Mactavish Gaz Simon Riley Ghost Ve Onun En Yakın Dostu Gary Roach Sanderson Sandman Frost Ve kötü adam baş düşman Makarov gibi Karakterler oyuna renk katıyorlar Ama General Shepherd var birde ondan nefret ediyorum Nedenini anlayan anlamıştır

eskiden çok single player oynardım ama sıkıyor artık özellikle hikaye türü oyunlar misal eskiden uncharted serisini defalarca oynamıştım fakat şu an yeni oyunda olsa oynayamıyorum
Cevap
17Cevap
Genelde single player oynuyorum. Bazı oyunlarda ise online. World of Tanks, Battlefield V gibi
Single Player
takım oyuncusu olduğumu düşünüyorum bu yüzden ağırlıklı olarak online oyunları tercih ediyorum.
Soruyu okuyunca bir aydır oyun oynamadığımi fark ettim peww düştüm büyük ihtimalle diamondtan
geçmiş olsun
takım oyunu iyidir. CS 1.6 da ruslarla kanka oldum fena sarıyor oyun bazılarıyla kavga olsa da çoğu 0 ego adam gibi konuşuluyor hepsiyle. Single da sadece pes fifa iyi.
Türe göre değişir aslında.
Mesela fps, nişancı, aksiyon oyunlarını single player oynamayı severim.
Rpg, yarış, simülasyon tarzı oyunları da multiplayer oynamayı severim.
Single sıkıcı ya online daha iyi sövmeden rhaat duramıyorum ben
Genelde online oynuyorum ama mantıklı olan single oynamak. Online takımlı oyunlar kanser sebebi
Önceliğim single player olsa da ikisini de oynarım. Çok güzel online oyunlar da var, çok güzel single oyunlar da var.
Hikayeli oyunları çok severim hep oynarım. Ama online oyun da oynarım :)
Genellikle online ama her ikisini de oynarım.
Tabiikide single player. Online pek sevmiyorum, bana hikaye lazım 😂😂. Oyunun içine girebilmem hissedebilmem lazım o oyunu
Tabii ki de Single Player oyunları
Online oyunlar daha çok tercihim oluyor.
Single player her zaman ilk tercihimdir.
Single player tercih ederim
Single > all
Single player tabiki
İ m always single
Daha keyifli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?