Genel de hangi türden oyun oynarsınız.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam,
Her iki modunda negatif ve pozitif özellikleri var. Gelin bu özelliklere birlikte el atalım!
𝗢𝗳𝗳𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗣𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 𝗡𝗲𝗹𝗲𝗿𝗱𝗶𝗿?
Sadece oyunda botlar olur ve sinir bozucu olmaz, insanların trollerine mağdur olmazsın. Kendin serbestçe takılır istediğini yapabilirsin. Ayrıca İnternetinden yemez, sadece bilgisayarın RAM'İnden yer.
𝗢𝗳𝗳𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗡𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 𝗡𝗲𝗹𝗲𝗿𝗱𝗶𝗿?
Bir süre sonra canın sıkılabilir , buda depresyona yol açar bir süre sonra. Ve bir süre sonra da eğlencen biter eğlenemezsin offlinede, kendi başına yapacak birşeyler bulamazsın. Haliylede Onlineye girmek istersin.
𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗣𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 𝗡𝗲𝗹𝗲𝗿𝗱𝗶𝗿?
Arkadaşlarınla çok güzel vakit geçirebilirsin , yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. Arkadaşlarınla birlikte daha kolay level atlıyabilirsin.
𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗡𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝗳 𝗢̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗸𝗹𝗲𝗿𝗶 𝗡𝗲𝗹𝗲𝗿𝗱𝗶𝗿?
Sürekli trole mağdur kalırsın, bir süre sonra sinirlenirsin söyleyince de yapma etme diye oyun ortamında kavga çıkar. İnternet bağlantın kötü olduğu zaman çok fazla problemler yaşayabilirsin, bu yüzden iyi bir internete ihtiyacın var.
Ben ikisinide oynuyorum, canım sıkıldığı zaman arkadaşlarımla oynuyorum 1 -2 saat oyunda takılacaksam Offline giriyorum.
yerine göre ikisini de oynuyorum , hikaye ve atmosfer önemli, bunlar olduğu sürece online-offline hiç farketmez, mesela şu an WoW vanilla yayını yapıyorum bir yandn Cyberpunk 2077 ve Metro Exodus için gün sayıyorum.
hikayesi için oynanır oyunlar. Online tayfa free oyun oynar
vertigo oynuyorum 😂
Cevap
7Cevap
Offline oyunlar da çok güzel ama online oyunların tadı başka 😁 Başkalarıyla oynamak çok daha eğlenceli 😄 Daha büyük zevk alıyorsun ve başkalarıyla sohbet vb. şeyler oluyor
Offline,
Biraz geç ama olsun. Hikayeli Oyun oynarım zaten tüm vaktimi oyuna harcayan biri de değilim. Oynadığım zaman da dolu dolu olsun isterim şahsen. League Of Legends falan boş oyunlar sinir olursun. Kitlesi gibi kendide boş. Sana önerim biraz para biriktirip steamden indirimleri gözle indirimler oldu mu oyunları al Geçen 20 tl ye 3 tane bioshock oyunu aldım değdi lolde rp yatırıp kostüm almaktan daha iyi bence :)
online tabikide offline oynamak isteyen mario oynasın moruk
aynen kanka oyunu sadece oynanış olarak gören insanlar. bir bitmediniz hikayesi için oynanır oyun cs lol bunların bir amacı yok boş oyunlar kitlesi gibi kendide boş
@Sananelaantırreq Bakış açın biraz yanlış knk ama doğru yoldasın offline candır. Öncelikle hikayeli de olsa online da olsa oyun oyundur ve 1. dayanağı oynanıştır oynanışı kötü olursa oyun sıkıcı olur isterse hikayesi müthiş olsun 1. dayanak oynanıştır fakat bu tek yeterli değildir atmosfer sanat tasarımı hikaye ve hikaye sunumu görsellik bunlar da önemlidir bunları güzel harmanlayan oyunlarda iyi oyunlardır fakat hikayesiz bir oyun da iyi olabilir veya yukarıda saydığım özelliklerden bazıları eskik olabilir örnek Journey oyunda ne hikaye nede oynanış var 2 side yok oyunda fakat sanat tasarımı o kadar iyi ki oyun şaheser niteliği taşıyor ve kendini oynatıyor lol gibi oyunlar kötü oyunlar değildir çok zevkli oynanışa sahip ve bağımlılık yapıcıdır bu nedenle çok kişi oynuyor kötü olsa oynamazlar fakat niyeti kötü bu tarz oyunların hiç bir şey katmayan bağımlılık yapan kumara alıştıran iğrenç şeyler uzak durmak lazım offline oyun candır fakat dediğim gibi offline oyunlarda kendi içerisinde bu şekilde değerlendiriliyor insanlar hikayeye takmışlar kafayı hikaye sadece offline oyunların önemli bir unsurudur ama 1 tanesidir sadece ve eğer diğerleri çok iyi yapılırsa hikaye aradan çıkarılabilir
loa 2 online tavsiye de ederim
Pubg lol vs guzel takim oyunlari.
İkisiylede ilgilenmiyorum.
hiçbiri :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?