Sizce hangisi? Hangisini oynarken keyif alıyorsunuz? Ben hep hikayeli oyunlardan hep daha fazla zevk almışımdır.
Online Oyunlar
Hikayeli oyunlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce hangisi? Hangisini oynarken keyif alıyorsunuz? Ben hep hikayeli oyunlardan hep daha fazla zevk almışımdır.
Online oyunlara yöneldiler çünkü hikayemi olanlar genelde çok pahalı oluyor ve aşırı yüksek depolama alanı istiyor. İleride maaşım olduğunda çok heves ettiğim bir hikayemi oyunu alırım belki
Doğru ama her oyunda depolama aynı olmuyor. Online oyunda arkadaşların varsa zevki oluyor. Fiyat konusunda da haklısın ama bana o kadar dokunmuyor çünkü ablamı da 3 sene önce oyunlara alıştırdığım için :D her oyun d zevklerimiz tutmasa da1 oyunla farklı zamanlarda 2 kişi yararlanabiliyoruz :)
Yöneldim* /hikayeli* Yazamamışım. Evet depolama oyuna göre değişiyor o çok büyük bir sıkıntı değil ama şuanlık temel sorun fiyatları. Birde almak istediğim çoğu oyun steamde dolar bazında satışta o yüzden biraz daha beklemem gerek. Keşke benimki de öyle olsaydı, ne kadar söylesem de hiç sevmez ablam oyunlara hevesi olsa bizde yapabilirdik belki o tarz bir şey
Evet depolama o kadar önemlli bir husus değil önemli olan Fiyatı maalesef ben genelde indirim zamanlarını takip ediyorum steam den veya Epic games (genelde kendim için) de nadirde olsa iyi oyunlar veriyor ücretsiz veya steam den daha fazla indirime girmiş oluyor tabi ki epic Tl de olduğu için daha uyguna gelebiliyor. Ps5 de ise genel de kutulu almaya çalışıyorum ps de 2. el temiz bulursam alabiliyorum. Örnek olarak God of War: Ragnarök daha yeni çıktığında 0. olarak Bin lira falan dı bende daha oyun çıkalı 1 hafta olmamışken 750 liraya almıştım.
Bu arada online oyun oynuyorsan beraber oynayabiliriz eğer istersen.
Bazen baya uyguna denk geliyorsun da o da kısıtlı bir zaman için oluyor. Denk gelirsem alırım bende ama iyi bir indirim olmalı ve benimde kaçırmamam. Teşekkür ederim ama genelde birileriyle oynayınca bir başarı beklentisi oluyor o yüzden kendi başına oynamak daha iyi
Online oyunlarda pek iyi olmadığım için genelde zevk için oynuyorum. Senin tercihin yine de , teşekkürler.
Teşekkürler
Önemli değil.
multiplayer hikayeli daha çok sarar oldu aslında
istisnalar var tabi
Hikayeli oyunlar bence daha iyi hem içerik olarak hem hikaye bakımından zenginlik sunuyor.
Selam Carvel! Oyun dünyasının büyüsü her yerde farklı tabii. Eğer eğlencenin dibine vurmak için saatlerce arkadaşlarla mermiler uçurmayı seviyorsan, online oyunlar tam senlik kanka! Ama ben hikayeli oyunların derinliklerine dalmayı da seviyorum. O gizemli hikayeler, karakterler ve olaylar insanı bambaşka dünyalara götürüyor. Yani kişisel olarak, hikayeli oyunlara karşı bir tık daha yakınım. İkisi de ayrı birer macera! Ama bu aralar Roblox sıkıntısı var, ona dikkat! 🤓 Oyun seçenekleri geniş, bu yüzden gönlüne göre takılmak en güzeli. Hangisi seni daha çok içine çekiyorsa onunla devam et! 🎮
Cevap
1Cevap
Hikayeli oyunlar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar