Saatler boyunca oyun oynuyor onlarla sohbet ediyor. Çayını kahvesini götürüyorum. Artık canıma tak etti surat astım bu defa diyor ki oyunuma karışma. Bende diyorum ki ya arkadaşlarınla saatlerdir konuşup sohbet edip oyun oynuyorsun ben ne oluyorum. Bir 10 dakikan yok mu diyorum yok diyor. aralıksız 4 saat 5 saat oyun oynuyor. 4 erkek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlara hiç bir şey yapamazsın oyun bağımlıları onlar belki o kadar bağlanmıştır ki evli olduğunu sorumluluk olduğunu dahi unutmuştur ancak okkalı Bi boşanma davası diyeceğimde umurunda bile olmaz gülüp geçer hatta iyi ki boşanmışım der oyununa devam eder ancak tıbbi destek alması lazım ya da iradesine sahip çıkıp oynamaması lazım inan ki kimine Allah nasip ediyor değerini bilmiyorlar biz ise sabredip bekliyoruz bu sorular bana bazen deneyimde katıyor eğer nasip olursa sürekli eşimle ilgileneceğim
Ailesi ile konuşabilirsiniz söyleyin ilgilenmiyor ihtiyaçlarımı gider miyor evde eşi yokmuş gibi davranıyor bence kendinizi odanıza kapatın bir süre ve içeri almayın onu o eve geldiğinde siz kendinizi kapatın uyuyun seslenirse de hiç muhatap olmayın
08 Yorumla- +1 yıl
Hayatında evlenmemişsin, bir kadınla beraber yaşamamışsın ama konu hakkında fikrin çok geniş maşşallah
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok illam evlenmek ve kadınla birlikte mi yaşasaydım yorum yazmak için birilerinin yerine kendini koyamıyor musun evlilik dediğin sorumluluktur eş diğer eşin ihtiyaçlarını gidermek ile sorumludur kıza da evde köle muamelesi yapmasın ilgi sevgi göstersin
Cevap sahibi+1 yılBelki kız trip atmıyordur yorumunu okudum
- +1 yıl
Şu empati tabirini de bu millete yasaklayacağım, bir diktatör olayım, hepinizi bitireceğim valla.
Kızın kendimi koyamayacağım bir yeri yok zaten beyni olan herkesin anlayacağı bir durumda.
Çay kahve istediğinde getirmesin bana ne? Yalnız, şöyle bir gerçek var, genelde biriyle özellikle stresli bri zamanda yaşamamış insanlar pek anlamaz. Kimse kalkıp ''Şuna ilgi göstereyim'' diye karar verip birine ''ilgi göstermez''
Hele Türkiye'de, kadınların çoğu gerçekten çok sıkıcı canlılar. Oturup on dakika sohbet ettiğinde için geçiyor, o tip bir durum olma ihtimali hiç mi hiç düşük değil.
Evde sürekli senden alaka bekleyen, ama hiçbir beklentine cevap veremeyen, vermeyen demiyorum bak, veremeyen biriyle kalmak senin düşündüğün gibi ''sorumluluktan kaçmak'' gibi tavırlarla alakalı değil
Evlendim, beni mutlu etsin falan kağıt üstünde çok güzel teoriler de gerçekte hiç öyle olmuyor. - +1 yıl
Bir tane erkeği bilgisayar başından kaldıramayan kadına da ben sempati duymam bu arada.
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok doğrudur kardeşim bilmiyorum deneyimsizim genelde kızlar yüzümüze bakmıyor Türk kızları konusunda hak veriyorum suri lere bakıp şans veripte bize yüz vermemeleri zaten bir gösterge
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok tabi ki de ağırlığını koysun masaya yumruğunu koysun kalk lan desin
- +1 yıl
Burada sorulması gereken temel bir soru var. Bu adam niye kadınla ilgilenmiyor? Erkekler biyolojilerini yitirmiyorlar, oyun oynadıkları zaman bu genel bir saçma yafta.
Çok PC oyunu oynamaya alışmış insanın kafası hızlı çalışmaya başlıyor, sabırsız ve özellikle yavaş düşünmeye toleranssız oluyor, bu tip insanların ilişkilerinde en çok yaşadığı sorun genelde kadınların kendileriyle aynı düzlemde yaşamayı geçtim, bir şeyler konuşabilecek yapıdan bile uzak olmasından doğuyor
Adam muhtemelen sıkılıyor, bütün gün iş güç derken zaten canı burnuna geliyor, bunun da ''Aşkım annem bana dedi kiiii...'' şeklindeki muhabbetlerini dinlemek bile istemiyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılNe yapacak seninle? İki kişi batak oynanmaz, okey oynanmaz, uzun eşek deseler o da olmaz.
Anca seks yapılır, onda da trip atıyorsundur sen ''Benimle ilgilenmedin'' diye
Şaka maka koskoca Henry Cavill bile oyun oynama alışkanlığı yüzünden ilişki yürütemiyorsa yurdumun yağız delikanlılarının hiç şansı yok
Burada çok basit bir denklem var, insanı bir sürü arkadaşıyla tanıştırtan, komüniteye sokan bilgisayar oyunları vs bütün gün ilgi bekleyen, karşılığında bir şeyler alabilme umudunun da yüksek olmadığı tripli bir kadın
Kim olsa bilgisayar oyunu der.00 Yorumla
Oyun böyledir bataklık gibi kendisi bırakması lazım 4 5 saat cidden iyi ben sabaha kadar pubg oynardım evdekilerle kavga edip telefonu duvara fırlattım oyun insanı öyle bi etkisi altına alıyorki en mutlu insanı oyun ediyor gibi bütün herşeyden uzaklaştırıyo dert yok tasa yok
00 Yorumla
Kendine biraz vakit ayırmasında sorun yok ama 4-5 saatte çok fazla. Ben senin yerinde olsam söylenmek yerine gider odama kapatırım kapımı uyurum. Naparsa yapsın. Söylenince bi şey olmuyor, tavır önemli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
66Cevap
Erkeklerin görüşlerini okudum da gerçekten komiksiniz :D Bunu yapan bi kadın olsa "yakında aldatılırsın, kocanı tatmin etmen gerek, evlendin artık oyunla ne işin var" gibi şeyler yazardınız yazık. Sana gelecek olursak da bu adamla ömür geçmez çocuğun olduğunda her şey daha da kötü olur her şey senin üstüne kalır karar senin ama ben olsam katlanamazdım böyle bir hayata sonuçta onun eşiyim ben kölesi ya da kankası değilim arkadaşlarıyla oyun oynasın benimle ilgilenmesin üstüne bir de hizmetini yapayım yok öyle dünya
60 YorumlaŞimdiii aslında bir sürü seçenek var ama ben genel olarak en mantıklıları söylim 1. Sende o oyunu oynamayı öğren kocandan öğretmesini iste hem daha çok vakit geçirirsiniz hemde ortak bir hobiniz olur. 2. eğer yok ben nefret ederim öyle oyunardan falan diyorsan biraz psikopatça gelebilir ama ghfgıfvbk bilgisayarını bir yere sakla ya da ne bilim adamın aklını çel yani ayrıntı vermim istersen ay evli olan sensin canım.3. adama eğer seninle vakit geçirmezse boşayacağını söyle. Yani tabi bana sorarsan en mantıklı seçenek 1. si ama yinede sen bilirsin
10 Yorumlaseninki gene iyiymiş 4-5 saat :D üniversite zamanımda benimde böyle bi ortamım vardı 10 arkadaş online oyun oynardık savaş oyunu bi otururdum 30 saat oynardım uyumazdık hiç deliler gibi :D uyuyakalan oyundan düşerdi yemeği filan oyun oynarken yerdim çay çorba vs. sadece wc için kalkardım hemen dönerdim oyuna. sonra bi uyurdum 24 saat uyanmazdım 😂 ulan ne günlerdi bee. o yüzden enişteyi çok iyi anlıyorum öyle bi ortamı varsa sana dönüp bakmaması normaldir :D senin tek yapabiliceen şey war bi pc daha alıp oyuna katılmak o adamı o oyundan alman imkansız :D bu tip oyunlar uyuşturucu madde gibidir insanı alır hapseder kurtaramazsın :D
10 Yorumla4-5 saat bir şey değil ki bende o şekil oyuna giriyorum senin eş gene iyi
Başkaları var 24 saat oyunda adamın sevgilisi yazıyor umrunda olmuyor bile takmıyor sevgiliyi oyununa bakıyor senin ki gene iyi harbi söylüyorum bak03 Yorumla- +1 yıl
nasil bir sey degil ya adam evlendiyse o ese vakit ayirmak zorunda. isten gelip uyuyana kadar gecen zamani cocuk gibi surekli oyunla geciren adama koca mi denir?
- +1 yıl
Dostum sen bekarsın 4-5 saat sana az gelebilir ama eve 6 da geldigini düşün işten ve 5 saat ekle saat 11 oluyor 12 de yatsa karısıyla 1 saatmi ilgileniyor bunadam 5saat evli insan içn çok
+1 yılbu artik bosanma sebebi olarak kabul edilen ciddi bir durum. Oyun süresini kendine ayirdigi sure olarak gorurken esine ailesine vakit ayirmamasi ihmaldir. Sen onun annesi degil, esisin. İsten arta kalan zamaniniz zaten kisitli. Bence de ki "ya buna kisitli bir sure koyarsin ya da modemi kirip atarim"
13 Yorumla- +1 yıl
Modemi kırıp atan kadın dayak yemeyi hak eder yalnız. Aletin ne suçu var diyorum Yılmaz ERdoğan gibi şu an.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok anca bi tarafini doversin sen. dayagi dusunen uykusundan uyanmayi hayal bile etmesin.
- +1 yıl
Yalnız, o iş öyle olmuyor
+1 yılOyunuma karışma demesi.. çocuk gibi🤣 bazi erkeklerin evlilik yaşı ileriye atılmalı onlara izin verilmemeli.. Allah sabır versin
50 YorumlaEşek kadar erkekler çocuk gibi oyun oynuyorlar gaye yok amaç yok bir de evlenmiş karısına ilgi yok evlenmeseydi o zaman. Ben açıkçası savaş oyunu oynayan erkeklerin IQ seviyesinin düşük olduğunu düşünüyorum.
15 YorumlaBoylelerinin sonu aldatilmak oluyor maalesef. Kadin disaridan gordugu ufacik ilgiye kapilip kocasi oyun oynarken o yatak odasinda baskalariyla sexting yapip, sohbet edip takiliyor.. İlgisiz kadin herseyi yapar..
00 Yorumla
+1 yılBenim evli olsam ohoooo. Maksimum 1 saat oyun oynarım en fazla 2 saat. Ama zamanımın en büyük bölümü tartışmasız eşime bırakırım. Oyun oynarken kapat artık yanıma gel dediği an fişi çeker gelirim direk 🫡🙂☺️
00 Yorumla
+1 yılAl bende de aynısı var. Ya oyun ya televizyon ya sessizlik ya da telefon. Başka bi b*k yok. Bize gelince xamanları olmuyor... Surat yapınca güzelce anlatınca suclu gene biz oluyoruz..
20 YorumlaBen de oyun oynarım ama eşin oyuna ayırdığı süreyi biraz abartmış. Sana da öğretmesini isteyebilirsin. En azından ben elimden geleni yaptım dersin.
00 YorumlaBazı zamanlar bizde oynarız emin olun oyu psikoloji rahatlatıyor. Sabahlıyoduk biz. Ama abartması sizi üzer. Ama şöyle de var dışarda nerde kimlerle diye düşünmektense göz önünde iyidir
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu oyun bilgisayarımdan görmem :D oyun oynamak erkeği rahatlatıyor ya bir yerde sinirden stresten uzaklaşıyorsun içki , sigara ya da kumar yoksa bence bırak takılsın ben de takılıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir şey yalnız bu. Boşanmaya kadar gider. Bir uzmandan yardım almanız lazım. Baya bağımlısı olmuş. Zamanla daha kötüye gidebilir.
00 Yorumla
+1 yılSavaş oyunları bağımlılık yapıyor bu gerçek. Bir ara ben de sarmıştım ama insanın bir süre sonra hevesi geçiyor. Kaybetmeyi kabullenmemekle de ilgili.
00 Yorumla
+1 yıl1- kendisiyle konuştun ama düzelmedi mi
2- boşanma gücün var mı
3- onu seviyo musun
4-kaç yıllık evlilik ve çocuk var mı
00 Yorumla
+1 yılOyyn oynayabilir fakat seni ihmal etmemesi vakti iyi değerlendirmesi gerekiyor ama yapmıyo Allah yardımcın olsun umarım düzelir
00 YorumlaAt var meydan var ama onu kullanacak adam yok
Yazık o kadina valla keşke oyun ile evlilik yapsaydın o zaman seninle daha çok vakit geçirirdi 😇00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türlü bağımlılık zarar ya insana mutsuzsan boşanacaksın yapacak bişey yok eşin bu oyun bağımlılığını yenemediği sürecede bu böyle gider sizin ilişkiniz ne zamandir devam ediyorduki sen hiçmi bilmiyordun oyun bağımlısı olduğunu
00 YorumlaEvet böyle olaylar olucak anlayıs ve sohbetle bu konuyu asmalısınız sende onun istedigi zaman arkadasına vakit yarat
00 Yorumlabir ergenle evlenmişsin abla geçmiş olsun. Hobi, evlilik dengesini koruyamayan biriyle maksimum el ele kreşe gider oyuncaklarla birbirinize vurursunuz
00 YorumlaEvlenmeden önce bunu fark etmeliydin... ha sonradan edindiyse bu davranışı ilişkide yanlış bir şeyler vardır. bir gözden geçir hayatını.
00 Yorumla
+1 yılBir daha çay-kahve istediği zaman, kalk kendin al, de. Böyle saçmalık olamaz ya, 4-5 saat oyun ne demek.
10 Yorumla
+1 yılBenimki de öyleydi büyük bi kavga kopardım evde bir iki de ağladım kendiliğinden sildi oyunu şimdi oyle bir derdimiz yok şükür:)
00 Yorumla
+1 yılBenim eşimde oynuyor hatta şu an yanımda o pc ile oynuyor ama bunun sınırı var ben sohbet edelim dediğim anda oyundan çıkar
00 Yorumla
+1 yılPubg yuva yıkar diye boşuna demiyorlar skdhj
10 Yorumla
+1 yılboşan
başkasını bul. yoksa gidip aldatırsın.
10 Yorumla
+1 yılaz gel de benimle savaş desene :D ya evlilik yürümez
10 Yorumla- Gamer konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılEvinde bir karısı olduğunu onun bekar hayatı yaşamadığını sert bir dille ikaz etmelisiniz
10 Yorumla
+1 yılBilgisayarı al balkondan aşağı at. Başka türlü anlayacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılSende gerçek silah uzat ona bakalım oynayacak mı 😅
00 YorumlaGamer sevgili meraklıları alın size gamer sevgili 😃
00 YorumlaAynı sorun yüzünden arkadaşım eşiyle boşanma durumunda.
00 Yorumlaayni biz :) paso oyundayiz arkadaslarin karilari bana gicik oluyi
00 Yorumla
+1 yılOynasın bir şey olmaz akşama kahvede olsa beni aldatıyor dersin.
00 YorumlaEve erkek arkadaşını getiren koca, eşinin boynuzunu kazanır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAman oynasın bırak bende kızıyorum oynuyor diye canı sıkılıyor oynasınlar daha kötüsüde olabilir. evde en azından
10 Yorumlaherseyin yeri ve zamani var oynamasin demiyorumama vaktinde oynasin ki saat dilimi cok uzun bende oynuyorum ama en fazla 1 saat falan ki bu evli olmadigim halde evli olsam zaten oynamam ayri konu seninki cok fazla abartmis
15 Yorumla- +1 yıl
La dün yıllar sonra Far Cry 3 oynayayım dedim, oyuna ısınmam 2.5 saatimi aldı ne 1 saati? Film bile 2 saate yakın sürüyor
- +1 yıl
Aga PUBG denen dandik oyunu oynuyorsun, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
- +1 yıl
Utanmadan konuşuyor! Rezil!
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup yapmak
girişimci Ebru Baç nedemek oluyor 🤨
00 Yorumlaİşte bu yüzden evlenmiyorum çünkü evlenirsem bende böyle olurum. 🙄
00 Yorumla
+1 yılŞu erkeklerin görüşlerine yarıldım yalnız. Erkekler her şeyi yapabilir ama kadınlar? Asla. Gel bizde seninle oynayalım boş ver
00 Yorumla
+1 yılsen yapsan kıyamet kopar
sende o oyun oynarken arkadaşlarına git o zaman00 Yorumla
+1 yılvay be insanlar birbirini anlamaz olmuş, aile diye bir mefhum kalmamış ortalıkta
00 YorumlaSende KS falan gir takıl kafana göre demokraside çareler tukenmez
00 YorumlaEşine destek cık sende oyuna dahil ol o vaz geçecektir.. 🦂 '
00 YorumlaAcik kiyafetler giy hala cazbetmiyirsa kardes kardes gecinirsiniz
00 Yorumlakonsola çık ve benimle ilgilen de
20 YorumlaValla ilgisizlik boşanma sebebi
10 Yorumla
+1 yılİki saat max. Sonrası her konuda zarar
00 Yorumla
+1 yılbaşka arayışlar ve oyunların zamanı gelmiş.
00 YorumlaGamer olmussss oo gözü seni gormezz
00 YorumlaOoo siz iş bitmişş senle savaşsın yatakda
00 Yorumla
+1 yılİyi bir avukat önerebilirim boşanman için
00 Yorumla
+1 yılSiz eşinizle oynayın sorun çözülmüş olur
00 YorumlaGerçek savaşı sen evde çıkar
00 Yorumla
+1 yılSende oyna 3 erkek bul
00 YorumlaSalyanakasını gitsin sen de bir sevgili bul
00 YorumlaBekar kalsaymış ne diye evlendi. 😒
00 Yorumla
+1 yılElleme adama oynasın.
00 YorumlaEn bastada boylemiydi? Nisanlilikta falan?
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem