Arkadaşlar eşimden herhangi bir eşya veya bir şey istediğimde hep kavga ediyor ne yapmalıyım?

Gebe olduğum için evde pilates yapmak iyi gelir diye 20 bin tl civarında bir reformer gördüm eşime alalım mı işime yarar diye söyledim normalde de spor yapan kişileriz ve annesinin evine gittik aletin fiyatı artmış alacak mıyız veya nasıl yapalım dedim oturak vardı onu tekmeledi kırdı ve bağırdı kartını veriyor al diye kartta yeterli para olmadığını bile bile bende nasıl alayım yetersizse neden veriyorsun dedim annesine benim için bu kadın niye yürümüyor da makina istiyor vs dedi zoruma gitti bazen sancım oluyor ve eşim beni çok sıkıştırıyor uyurken dönecek yer kalmayınca ona dokunup uyarıyorum bunu bile annesine beni uyurken tekmeliyor diye anlattı kendimi çok kötü hissediyorum ne istersem isteyim ne taksitle ne krediyle ne de peşin hiçbir olanak sunmadan dalga geçer gibi al kart orada diye yetersiz kartı veriyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok kırıldım

Arkadaşlar eşimden herhangi bir eşya veya bir şey istediğimde hep kavga ediyor ne yapmalıyım?