Eşim benimle oyun oynuyor, sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle merhaba

karım 19 ben 23 yaşındayım karımla evlenmeden önce sevgiliydik ve bir süre ayrı kaldık 6 ay kadar ve daha sonra bir şekilde tekrar barıştık..

benden ayrı kaldigi 6 aylık süre içerisinde en az 7 8 erkek ile sevgili olmuş kimi 1 ay kimi 1 hafta kimi 10 gün kimi ise aynı anda bir kaç kişiyi idare etmiş..
barıştığı mıza bir kişi ile görüştünü ama anlaşamadığı mı ve bu yüzden devam ettirmedigini söyledi ve bende daha önce benle ilişki gibisinden birşeyler yaşamadığı için inandım ve evlilik kararı aldım..

evlendik sonunda ve evledigimizden kısa bir süre sonra bir şekilde bunun bir kişi ile boş bir evde buluştuğunu ve o evde ellesme öpüşme yaşadığını öğrendim.

bunu ona hissetirmedim ve ağzından laf almaya çalıştım tatlı tatlı ve telaslandigini hissettim bu durum benim iyice iskillendirdi ve bunun eski sosyal medya hesaplarını şifrelerini tahmin ederek çözdüm ki kendi bile hatırlamıyordu..

sosyal medya hesabına girdiğimde karımın sadece o kişiyle değil en az 11 12 kişi ile ilişkisi olduğunu okudum bütün mesajlarını..

hem şaşırdım hem de beynime şimşekler çakıldı çoğunluğu ile bayağı ileri şeyler yaşamış biri ile ters yolla ilişkiye girmiş.

tanımadğı insanlarla bile sanal yapmış ve resim atmış.

daha çok fazla detay var aklımı yediğim ve ne yapacağımı bilmiyorum.

bu şekilde benzer şeyler yaşayan var mı erkek veya bayan arkadaşlar yazarsanız sevinirim gizli açık gizli yorumda yapabilirisiz
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar lütfen yadirgamayin bu saat olmuş uyku girmedi gözüme çareyi buraya yazmakta buldum içimi dökmek istedim.
sinir hali birşey yapmakta istemiyorum şu an. acaba böyle birşeyi bir ben mi yasadim yoksa benzer bı durum yaşayan var mı.
Güncellemeler
+1 yıl
bu yazdığım hayal ürünü değil Allah adı için tamamen gerçek ayrıca
Eşim benimle oyun oynuyor, sizce ne yapmalıyım?