Arkadaşlar selamlar,
Eşimle yeni evliyiz ve ikimizde bilgisayarda oyun oynamayı çok seviyoruz. Hatta ilk zamanlarda hep beraber oynardık fakat sonrasında eşimin oyun oynarken bana karşı sergilediği tavırlar (oyun oynarken bana bağırmak, zaman zaman hakaret sayılacak şeyler söylemek, çok bilmişlik taslamak, arkadaş ortamında oynarken çığlık atıp beni rezil etme) durumları gibi durumlar oldu ve bu yüzden kendisiyle birçok oyunu oynamayı kestim.
Bir süre sonra bu durum bir sorun olmaya başladı ve eşim bana benimle hiç oynamıyorsun anca arkadaşlarınla oynuyorsun vs. tarzı cümleler kurup bu durumu büyüterek ciddi bir hale getirdi. Benim şahsen geçmişte yaptığı davranışlardan dolayı onunla çokta oyun oynayasım gelmiyor oynasam bile hemen sıkılıyorum. Bunların hepsini kendisini de anlattım.
Eşim bu durumdan oldukça rahatsız ve bu konuda kendini düzelttiğini söylüyor fakat yakın zamanda tekrar oynadığımızda hakaret tarzı şeyler olmasa da çok fazla yüksek sesle konuşuyor ve bazı durumlarda bilmişlik taslıyor ( oynadığımız oyunda kendisinden kat kat bilgili olduğum halde :D )
Bu durum için zaman zaman ağlıyor zaman zaman benimle kavga ediyor. Ne yapmam gerektiğini artık ben şahsi olarak çözemiyorum ve iş artık çıkmaza doğru gidiyor.
Oyun oynamayı bırakmak gibi şeyler söylemezseniz sevinirim ikimizde çok seviyoruz ve bu oyun oynama işini kabul ederekten evlendik fakat böyle bir sorun oluştu.
Sizlerin önerisi nedir? hatalı olan sizce ben miyim yoksa eşim mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer