Elden Ring oyununun satış rakamları açıklanmış. Haziran ayında 16,6 milyonken üzerine 900 bin adet daha satış eklenmiş. Eylül sonunda rakam 17,5 milyon olmuş.
Bir oyun için inanılmaz bir rakam ya :D

Elden Ring oyununun satış rakamları açıklanmış. Haziran ayında 16,6 milyonken üzerine 900 bin adet daha satış eklenmiş. Eylül sonunda rakam 17,5 milyon olmuş.
Bir oyun için inanılmaz bir rakam ya :D

Eleştirdiğim noktaları var ama günümüz oyun sektöründe hak ettiği satış adetlerini gördüğünü düşünüyorum. Tasarımsal anlamda ciddi bir emek var.
120 saat falan oynayıp bitirdim bu arada. Görmediğim bölgesi veya kesmediğim bir şey kalmamıştı. :D
Almadım. Denemek isterim ama 500 vermem o oyuna çok benim tarzım değil. İndirim bekliyorum. Valkyrie Elysium çıktı yeni ona verdim mesela 525 lira bilmiyorum kaç kişi biliyordur oyunu 😅 fazla hype olan oyunları biraz geç alıyorum nedense bana uymuyor pek
Cevap
13Cevap
Oynamıştım bir kez
Hayır oynamıyorum grafikleri ve oyunun içeriği beni cezbetmedi açıkçası o yüzden hiç ilgimi çekmedi..
Daha fazla satış rakamına ulaşan bile var. 17 milyona şaşırılıyorsa 20 25 milyon için ne denir acaba?
17.5 milyon satan oyunu ben niye ilk defa duyuyorum?
Daha çok online oyun seviyorum, bu oyun online değil diye biliyorum
Benim oynayabileceğim bir oyun değil kendileri zaten bilgisayarımda kaldırmaz.
Hiç oynamadım ama oldukça görsel şölen verilip alınabilir ☺️
Ben bu tarz oyunları sevmiyorum. Red Dead Online'ı tek geçerim.
Aldım ama yüklemeye üşeniyorum. Gow ragnarök bitsin başlayacam.
Yok Değilim Bu oyunu Oynamadım
Oynadım 😍 tarifi yok anlatılmaz yaşanır
Oyunlara eskisi kadar zaman ayıramıyorum.
Hayır oynamadım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?