2018'de PlayStation'a özel çıkan God of War'un PC sürümü, 14 Ocak'ta piyasaya sürülmüştü. SteamSpy'ın belirttiği verilere göre oyun, en az 1 milyon satış rakamına ulaştı! Ayrıca God of War, son iki hafta içinde Steam'de en çok satan oyun oldu.God of War: Ragnarök adlı yeni oyunun, 2022 yılı içinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geleceğini de eklemiş olayım.
God of War'u PlayStation'da ya da PC'de oynama fırsatı buldunuz mu? Bu başyapıt hakkında ne düşündüğünüzü çok merak ediyorum. Bununla birlikte satış rakamları hakkındaki görüşleriniz nedir?
Evet, oynadım.
Hayır, oynamadım.
Diğer (görüş olarak belirteceğim).
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
God of War, PC'de 1 milyon satış rakamını aştı! God of War'u oynadınız mı?
Burada uzun bir yazı yazacaktım ama yeni neslin son versiyonunu oynayıp aman Tanrım ne mükemmel hikaye Bütün serilerini bitirmiş olarak God of War hakkında çoğunun popülarite köpeği olan ülkemizdeki bir çoğu oyuncu ve yayıncı kitlesi bir çoğu bunun ilk versiyonlarını oynamamıştır bile oyunun hikayesini bilmeyen andavalların Chaos Blade kılıcı görünce popon pişik varmış gibi sevinenleri gördükçe kahkaha atıyorum. Kratosun ne bu hale geldiğini bilmeden hödük gibi Aman Tanrım Tanrılara kafa tutuyor Kratos Zeusun bilinmeyen oğludur. Hikaye de annesine zeus tecavüz ediyor kendi annesini kendi kardeşinin ölümüne halası teyzesi dedesini öldürüyor. Hikayeyi gidin öğrenin o güç için kendi kızını ve karısını aresin kandırmasıyla bile katleden güçlü bir kurgusal karakter
Bitireli 1 hafta civarı oldu. Grafikleri çok güzel. Hikayesi de gayet tatmin edici. Ama biraz fazla mı bulmacaya kaçmışlar diye düşündüm oynarken. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu tarz tür sevenler oynasınlar pişman olmazlar. Ama beklentiyi de çok yüksek tutmasınlar. Gelmiş geçmiş en güzel oyun falan diyenler var ama o kadar da değil. Çok güzel olduğunu bilin kafi.
4. Serisi de dahil olmak üzere hepsini oynadım. En sevdiğim oyun serisi diyebilirim. Özellikle gow 3 ten sonra değişimi , oyun mekanikleri , hikayenin ağırlığı mükemmel. Playstation da oynamak tercihim. Sanırım bu yıl gow ragnarok da çıkacak. Merakla bekliyorum.
Yunan versiyonlarının hepsini bitirdim. Hem de titan modda. Özellikle 2'yi 27 sefer titan modda bitirmiştir. Üçüncü seride de sonunda Zeusun nefesini kesip yumruk manyağı yaptım ama hızımı alanayıp Blade of Olympus'u kendime saplayıp olayı bitirdim.
Zeussss! Your son has return! I bring the destruction of Olympus!
Hayır, oyun konsolunda oynadığımız her oyunun bilgisayar versiyonunun çıkması artık saçma geliyor. Üst düzey bir bilgisayar gerekiyor oynatmak için, bilgisayar zaten var lakin Türkiye’deki internet hızı indirmeye izin vermiyor.
Oynamadım oynamam da. Net benim tarzım değil o oyun. Hatta bana sıkıcı geliyor bile diyebilirim. Kuzeylileri çok sever inançlarını çok araştırırım vikingleri sevmediğimden filan değil.
Bilgisayarıma güvenemiyorum. Minimum sistem gereksinimlerinin bir tık üstündeyim ama yine de en düşük ayarda akıcı bir oyun sunamayabilir. İnternette tam benim sistemim ile ilgili test bulamadım.