Gears of War serisini oynayalı ve tüm oyunlarını bitirdim. Gerçekten de çok seviyorum bu oyunun serisini. Gears of War hiç oynadınız mı? Oynadıysanız seriden hangi oyunu seviyorsunuz? Eklenmesini istediğiniz bir ozellik var mı? Gears of War 6 çıksa alıp oynarmısınız?
Borderlands 3 ü oyun kıtlığından oynamıştım. Normalde o tür grafik sevmem. Metal Gear Solid gibi kaliteli oyunlar filan çıkarsa da yavaş yavaş tadını çıkararak oynarım ama oyun kıtlığı var sanki 🤔
Metal Gear Solid mutlaka listende olsun. Konami'nin oyunlarını kaçırmazdım. Silent Hill serisi var. Resident Evil ( iki gündür RE8 :Village oynuyorum) Başyapıt oyun çoook.
O zaman şansınız yok. Ben en son Playstatin 2 sahibi olmuştum 2011 yılında... sonra onu birisine verdim hediye niyetine. Zaten sonrada hic Playstation kullanmadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhabalar, 3 seriyi bitirdim. Sonra devam ettiremedim.
Heee ya yenisi çıksa da oynasak. Ben sondan başa doğru oynadım bilmiyordum oyunu. Birde Borderlands 3 👌👍
Borderlands çok sevemedım ama Gears of War kesinlikle çıkmalı...
Borderlands 3 ü oyun kıtlığından oynamıştım. Normalde o tür grafik sevmem. Metal Gear Solid gibi kaliteli oyunlar filan çıkarsa da yavaş yavaş tadını çıkararak oynarım ama oyun kıtlığı var sanki 🤔
Steamde 170 tane oyunum var... Ne oynasam diye devamlı düşünuyorum valla 😅😅
Metal Gear Solid mutlaka listende olsun. Konami'nin oyunlarını kaçırmazdım.
Silent Hill serisi var.
Resident Evil ( iki gündür RE8 :Village oynuyorum) Başyapıt oyun çoook.
Metal Gear Solid V oynadım. Biliyorum cok guzel bir oyun
Korku oyunlarini sevmiyorum
Tomb Raider , macera. 3D tv ile tadından yenmiyor. Keşke 3D desteği tüm oyunlarda olsaydı.
Olabilirdi aslinda ama şimdi bu hem cok masraf hemde cok zaman demek... Oyun gelistiricileri zaten 60 70 saatten fazla calisiyorlar..
En sevdiğim serilerden biridir hatta demin mac arasında açıp oynadım 😄
Oynadım baya eğlenceliydi izlemesi olsun oynaması olsun
Amaç nedir bu oyunda ki?
Oyunun amacı Locust Horde diye canavarlar var onları yok edip insanlığı kurtarmak.
İnsanlığı kurtaramayız bu saatten sonra.
Ama dünyayı kurtarabiliriz bu insanlardan? : )
O şekilde düşünüp oynasam olur mu? :D
Fhsjdj olabilir ama insanlara zarar veremiyorsun diyimde.
olmadı şimdi çok sinirlendim asdasf :D
Dhjdjd 😂😂
Oynamadım
The Gears of War cikacak. Bilginize..
Çıksın sabırsızlıkla bekliyorum
Oynadığımı hatırlamıyorum
Çok şey kaçırmışsin o zaman, vaktin var oyna ilk oyunundan itibaren.
Bılgısayar oyunuysa oynayamam
Konsolda da. Araştırırsanız öğrenebilirsiniz :)
Konsolda da var*
Play station 5 var bende
Plastation da bir konsol sonuçta.
Yoksa ben bilemem... Ben Xbox One X kullaniyorum. Ve birisi laptop olmak üzere iki tane gaming bilgisayarım var.
Sadece x boxta varmış o oyun
O zaman şansınız yok. Ben en son Playstatin 2 sahibi olmuştum 2011 yılında... sonra onu birisine verdim hediye niyetine. Zaten sonrada hic Playstation kullanmadım.
oynamadım hiç
Oynamadım
Oynamadim ama merak ediyorum
Oynamadım