Selam dostlar. Hepimiz sevdiğimiz, ilgi duyduğumuz, oynamak istediğimiz oyunlardan bazılarını illaki satın alırız. Bazen oyunu satın almak ile bitmez oyun içerisinde ki içeriklere de para vermemiz gerekir, bazen bir gereklilik bazen ise sadece zevkimize yaptığımız bir eylemdir. Bazen sadece görüntü için bazen de karakterimizi güçlendirmek adına yatırırız paramızı :)Peki siz şimdiye kadar ne kadar oyun aldınız, ne kadar oyun içi içeriklere para harcadınız, Toplamda oyunlara ne kadar para yatırdınız?
Ben korsanım. 😀 Kendi ülkemin eli emeği değmemiş hiç bir şeye ödeme yapmam. Hepisini kaçak kullanırım. İşletim sisteminden, sistemin işletilmesine kadar. 😀 Ha ha ha ha... Gelsinler burada eşeğlu eşekler gibi çalışsınlar, onlara tele veriyim o zaman olur. 🤭
180 TL world of tank'a verdiydim. Toplamda 200 lira da ETS 2 ve dlc leri için harcadım. 100 lira kadar da American Truck Simulator ve dlcler için harcadım. Toplamda 200 lira kadar da the hunter, Sniper ghost warrior 2 ve 3, Wrc 5, spintires ve mudrunner, payday 2 ve insurgency için para harcadım. Nasıl bu kadar az dersen hepsini indirimde 10-30 lira arası iken kovalayıp aldım.
Öyle ya. PC alınca sahalara bir döneyim snow runner alacağım yaz indiriminde. Full paketi 250 sanırım. İndirime girince 100-150 olur belki. Hiç acımam alacağım.
Valla metin 2 bıraktım severler birleşince sinir oldum ilk açılan alesta severinde liderler arasındaydık kimse şeytan kulesine çıkamazken fink atardık para basa basa oyuna
Şu ana dek hiçbir oyuna para harcamadım, ayırmadım da. Bazen düşünsem de böyle bir çılgınlık yapmayı kendimi durduruyorum. Belki ileride para yatırırım ama şimdi değil ☾
Bazen oyunu oynamak için para vermek gerekebiliyor maalesef :) oyun içi harcamaları bende o kadar gerekli bulmuyorum steam de 100 den fazla oyun var bunların en az 70 ini falan parayla aldım ve bunların çoğunu da online olarak arkadaşlarımla oynadım :D oyun için şart oluyor bazen
Onları biliyorum. Bazı oyunlar ücretli. Onları da seneye falan alırım umarım. Şimdilik oyun için bir bütçe ayırmadım ben. Başka önceliklerim var o yüzden. Tavsiye ettiğin varsa yaz listeme ekleyeyim onları da
:D o tarz pek oynadığım düşünemez ama arkadaşlara da aldırabilirsem Space Engineers ve Astronner alıp oynamak istiyorum bir de Satisfactory var :) XCOM 2 yi sanki ücretsiz dağıtmıştı epic ya yanlış mı hatırlıyorum acaba
üs inşası , hayatta kalma craft etme, yaratma tarzında seviyorsan bak derim :) Ben de LOL indirdim tekrar Rİot oyunlarını pek oynamam ama arada 1 2 el lol atarım sıkılırsam ya :D