Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Elden Ring açık dünyası -FromSoftware'ın önceki oyunlarına göre- çok daha büyük ve çeşitli olacak. Oyuncu seçimlerinin, haritada ilerleme şekline etkisi olacak. Elden Ring'in, Dark Souls'un ruhani devamı olduğu neredeyse kesin olsa da, oyunun sunacağı evren Dark Souls'u kat be kat aşabilir. Bu haberlerin paylaşılması sonucu birçok oyuncu hem meraklandı hem de heyecanlandı. Peki siz Büyük bir Dünyaya sahip oyunları sever misiniz?#Mario #Mario45 #GamerMario #Game
Evet severim oyuna çeşitlilik katar
Hayır sevmem oyunu bir döngüye sokar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elden Ring'in dünyası çok büyük olacak! Büyük bir Dünyada geçen oyunları sever misiniz?
çoğu souls oyununu bitirdim bana en fazla hitap eden oyunlardandır souls oyunları, hitap edenlerin bayıldığı, hitap etmeyenlerin ise nefret ettiği oyun türüdür
Aslında bu kadar devasa ve dolu gözüken bir evren vadetmek deli cesareti, sonuçta RDR2 de var Shadow of Mordor da. Ben yine de Fromsoft'a ve Miyazaki-san'a güveniyorum. Hype!
UE5 ile oyunların boyutları devasa şekilde artacak. Bu aslında sektör için iyi bir şey; boyutlar artıyor ama hem stabil bir performans alabiliyoruz hem de detay seviyesi buna doğru oranla artıyor. Türkiye'de yaşayan bir oyuncu olarak daha da cep yakacağına şüphe yok ama aslında dünya genelinde teknolojiye erişim kolaylaşıyor.