The Game Awards 2022 (Video oyunları ödül töreni) kazananları belli oldu. Elden Ring oyunu yılın oyunu seçildi. 4 dalda ödül toplamış. Kazandığı dallar;
- Yılın Oyunu
- En İyi Oyun Yönetimi
- En İyi Sanat Yönetimi
- En İyi RPG

The Game Awards 2022 (Video oyunları ödül töreni) kazananları belli oldu. Elden Ring oyunu yılın oyunu seçildi. 4 dalda ödül toplamış. Kazandığı dallar;

Gow ile arasında geçeceğini tahmin ediyordum zaten. Aslında hiç Elden Ring oynamadım fakat oyunda birçok yeniliğe, ilke imza attığı konuşuluyordu zaten ve rakibi Gow Ragnaròk ise önceki oyunun senaryosuna eklemeler yapmış başarılı bir oyundu muhtemelen iki oyun arasında getirilen yeniliklere bakarak ödülü Elden Ring kazandı.
Gow serisinin son iki oyunda Kratos'u pasifisize etmesi Tanrı katili kisvesinden baba rolüne evrilmesi, çok iyi bosslar olmaması çoğu oyuncunun da eleştirdiği konulardan birisiydi zaten. Oyundaki Thor ve Odin savaşları Gow 2018' deki Baldur ile yapılan savaştan çok daha gerideydi hele ki Odin ile yapılan savaşı ben hiç beğenmedim bile diyebilirim bu nedenle Gow kesin kazanır demiyordum ki kazanamadı da.
Oynamadım pek tarzım değil. Bu yıl sanırım en sevdiğim Uncharted oldu PC versiyonu. PS yok maalesef. Şu an neredeyse 10 tane satın alıp dokunmadığım oyun var vakit bulamıyorum neye bakacağımı şaşırdım ve yeni oyunlar da yolda geliyor yetişemiyorum Just dance 2023 alıcam para çıkarsa eğer 😅 çok pahalı her şey. Atelier Ryza serisine başlıcam bu gece. Görüntüler güzel bakalım hikayesi nasıl.
Cevap
39Cevap
God of War Ragnarok
Elden ring ve god of war çok iyi oyunlar cidden aralarında seçim yapmak zor ama illa yapmam gerekirse oynanış çeşitliliği sebebiyle elden ring seçerim sanırım
Ben hayatımda hiçbir oyundan Vampire Survivors'dan aldığım zevki almadım. O nedenle benim için 2022'nin de hayatımın da en iyi oyunu odur.
Insanı ker from software öper hadi kratos işine bak kardeşim dhkkgk
Oyun güzeldir tabi ama benlik değil oyun benim için güzel değil ben gow isterdim
Elden Ring kesinlikle 4 dalda ödül almayı hak eden bir oyun. Benim seçimim de o olurdu.
Benim için Best of the best = CS:GO
Şimdi gowun hakkıydı diyenler 2018 rdr 2 nin hakkını yedi o yüzden ahı kalmıştı bu kdr basit
Gowun ilk oyunu çok kısırdı rdr 2 ile kapışamazdı yeni oyunu daha çeşitli ama eldem ringe nasip oldu
Oyun merakım bir türlü olmadı basit günlük oyunlar ile 15-20 dakika dolduruyorum
Sene farketmeksizin her daim “Souls” serisi açık ara en iyi oyunumdur
i'm Malenia.
Blade of Miquella
İ have never known defeat..
Mobil olarak pubg mobile, emilator de GTA 5 ( 6sı çıkana kadar )
Hak etti bence
Bence God of War Ragnorok olabilirdi
Mobil oyun sevmiyorum bilgisayar oyunu için de bilgisayarım yok
Şu an üzdü ben de oy kullandım ama gow ragnarok içindi bence souls tarzı oyunlar arasında çok iyi bir yere sahip olur elden ring ama hikayesi açısından ve oynanış olarak ragnarok bana göre mükemmeldi
God of War Ragnarok bekliyordum 🙄
Oyunlarla pek alakam yok o yüzden yardımcı olamayacağım
Çok doğru bir karar olmuş bu arada
Böyle şeylerle kaybedecek vaktim yok.
gta sa ve pes 2013 der susarım.
Bir çok oyun var ama bu da iyi
Benim tarzım değil ya
Hiç oynamadım ama denenebilir
Güzel oyun ama benim pc kaldırmaz
Seviyor gibiydi büyük oynadı
Oyun oynamıyorum desem 🙃
sfsjs aslana bak yeleden ibaret mk.
ben genshinciym
Bendeee 🤩🤩
yaa
ne oynuyosun ar kac ve baska insanlarla girdin mi hicc
Hatirlamiyorum 24 olmasi lazim evet girdim
@simgee_yuuna mkemmel
ar 46yım ben de
Az önce baktimda 29 muş
Oyun piyasasına hiç hakim değilim
“My Life but not my Rules” oyunu
hiç oynamadım ama güzel bir oyun
Resident Evil Village.
Oynamadım tavsiye eden var mı
Project sekai
Çok güzel
Genshin impact
Pek oyun oynamıyorum o yüzden fikrim yok
half life :)
Yüzüklerin Efendisi
Evet güzeldi
Batak
Lol tabiki
bilmem oyun oynamam
DarkOrbit
Oyun oynamıyorum pek
Evet bu guzel
VALORANT
@B0RN0VALI herseyi ergenlege bağlayan o çocuk...
Güzel güzel :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?