Oyun dünyasının Oscar'ları The Game Awards tarafından ödüllendirildi biliyorsunuz ki. Bu dallarda Espor oyununda en iyi oyun Valorant seçildi.
Törenin tamamı burada 👇
Sizin gözünüzde en iyisi hangisi?

Oyun dünyasının Oscar'ları The Game Awards tarafından ödüllendirildi biliyorsunuz ki. Bu dallarda Espor oyununda en iyi oyun Valorant seçildi.
Törenin tamamı burada 👇
Sizin gözünüzde en iyisi hangisi?

Valorant bence de en iyi oyun ödülünü hak ediyor, e spor olarak benim de favorim Valorant olurdu. fakat League Of Legends da gerçekten güzel oyun birbirlerine çok yakın benim için. ama yine de benim tercihim Valorant olurdu. Çünkü bana kalırsa daha akıcı daha güzel bir oyun.
Bu tarz oyunlar ilgimi çekmiyor Knight Online vazgeçilmezim benim az kaldı şöyle bir ardream Archer kuracağım.
+9 Eagle’s Eye
+9 Rogue Full Plate Set
+3 Dual Silver Earring
+2 Dual Ring of Life
Dex Draki’s A. S veya A. S. C
Iron belt +0
Total : 62.000 TL ondan sonra ver yansın alayına tek gidicem. 😅
Bence bu oyun guzel ki gecen sene yeni bir boyut acilabilicek oyun yapilmadi son birkac senedir pubg nin cs nin motoru ustunde oynanadak oyun yapilyor ama bence cok daha guzel oyunlar yapilabilir bana gore modern bir cs oyunundan fazlasi degil valorant
Valorant mı bana kalırsa League Of Legends daha iyi
Benim oyun zaten seneler geçtikten sonra unutuldu herkes gönlümüzde yaşıyor diyor ama benim gibi 1.6 cı dostlar öyle düşünmüyor hala devam ediyor 😄😎
Cevap
4Cevap
Bence mortal kombat 11.
Oynamadım hiç.
Valorant 🖤
Gta vice city
CS go aşkı bitmez bizde
Hiç oynamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?