Bazı oyunlar bir süre sonra aşırı sıkıyor.. Gerek güncellemeler, gerek getirdikleri itemler falan..

Bazı oyunlar bir süre sonra aşırı sıkıyor.. Gerek güncellemeler, gerek getirdikleri itemler falan..

metin2, knight, silkroad falan bitti hep. şu anda lost ark bide black desert var oynanmaya değecek. onlarda bir süre sonra tarihte tozlu sayfalarda yerini alır.
almazlar umarım. sen ne oynuyorsun şuanda?
sıktı artık pembiş oda ya, hep uçaktan atla falan. kusucam artık :D
Cevap
25Cevap
Resimdeki türden oyunlar
Adını bilmem ama türü belli 😂
Pugb bence
Lords mobile
lol
cs:go
call of duty mobile
futbol oyunları geneli :D
Merhaba
Lütfen Lords mobili bir yıldır oynuyorum ama yol kat edemiyorum rica etsem Lords mobile hesabını bana verirmisin
Kendi arkadaşlarım sürekli beni dışlayıp yakıyorlar
Eskiden baya mobile legends oynardım ama artık sevmiyorum sıktı bence.
Oynamaya değmez dediğim oyunlar var, LoL gibi online oyunları.
Bi zamanlar Shaiya oynuyodum oyunu guncellemelerle cok guzel bozdular milletin parasi pul oldu Wolfteam P2Win oldu
CsGO desen de full hile artik oynanmiyo
türkiyede yaşamak. tr serverı bug dolu iyiden p2w oldu zaten, gmler niteliksiz boş beleş tipler.
Pubg, Metin2, mobil oyunların çoğu. Özellikle mobalar...
Fifa artık oynanır olmaktan çıktı, lole dair sevgim de ilgim de bitti sayılır, metin 2'nin eski tadı yok vs. Eski çoğu online oyun buraya yazılabilir.
En son new world da bi ışık vardı gerçekten çok bekledim çıkmasını ama onu da kendi elleriyle bitirdiler 4-5 ay içerisinde oyun tamamen bitti
Wolfteam eskiden güzel oyundu p2win yoktu
Gta 5 online kısmı, artık yeter dedirttiriyor😅
Wild rift
Metin2, tamamen para odaklı oldu
LoL, bu oyunu kesinlikle oynamayın diyorum çkdjfjf
lol...
Metin 2
Age of Empiress.
Pubg
Pubg 🙄🙄
Pubg, Wolfteam , zula
The knight online.
Lol.
General zero var.
Pubg
oyunlar sıkıcı
oynamadığım için öyle geliyo :)
Barbi oyunu
Tamam güzelim işte nokta atışı yapmışım yine. Evet artık oynamaya değmez barby oyunu 😄
dota2
Brawl stars
Eski ilişkim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?