zamanınızı çaldığını mı düşünürsünüz yoksa zaman geçirmek için eğlenceli olduğunu mu?
#istanbul_bey

Hayır değil beni eğlendiren bir şey disko ya kafeye gidip ne yapacağım boş boş ye iç takıl para öde boşu boşuna evinde otur biraz tatlı al gelirken çay kahve yap beraber güzelce iç hem oyun oyna hem çayını kahveni iç hemde boşa para harcamaktan kaçın evde en iyi eğlence oyun oynamaktır, oyuna zaman kaybı diyenler de yanlış düşünüyorlar siz neyden hoşlanıyorsanız biz de oyundan hoşlanıyoruz en azından oyundan da bir şeyler öğrenebiliyoruz savaşmayı, mantık yürütmeyi, plan kurmayı vs. Bir gün dünya savaşı bişey olursa oyundan öğrendiklerimiz bize katkı sağlayacaktır
Zaman kaybı demek gamerlara hakeret olur herkesin zevki tercihi saygı duymak gerek benim öyle bir isteğim yok sadece oyunlar benim için isteksizlikten ibaret 🤣🤪
Sorulara davet eden bayan sağol eksik olma soruma renk kattın hanımefendiliginle
Hahah sizde de mi etmiştim nicki çıkaramadım pardon ne demek efenim her zaman 👸🌿🙏
O zaman sana bir ☘️ uğur getirir umarım
Ya çok dankeşön mersi 🍀🙏🌸
Cevap
14Cevap
hayır zaman kaybı değil. sinema, film neyse oyunda aynı ikisinin de ortak noktası eğlenmek.
hatta oyun oynamak için zaman ayırırım.
mmorpg oyunları kanserdir, zaman kaybıdır. geri kalan tüm oyunlar eğlencelidir. ama en eğlencelisi yine mmorpg oyunlarıdır.
Boş insanlarla yapılacak sohbetlerdense oyun oynamak keyiflenmek derim, favorim tomb raider.
Yiğenim bana geldiğinde , oda belki ps4 oynarız , o mutlu olsun zamanın önemi yok..
Hayır tabiki de. İnsanın sitresini atar, kafa dağıtır.
Hayır ama mmorpg oyunları oynuyorum ve genellikle çok zaman harcıyor istiyor
Oyun bağımlılık yapıyor dizide benim için zamn kaybı🤗
Sorumluluklari aksatiyorsu. Oynayınca zaman kaybı maalesef
Ben en son barbie oyunları oynadım hiçte zaman kaybı değildi jsjsj🤣
Hayır tabiki, oyun oynamak çok eğlenceli
hayır oyle degılde benım yapım sıkılgan o yuzden olmasada olur gamerlıgım yok
Asla zaman kaybı olmadı aksine aktivite oluyor, bir çok oyunu oynamış biriyim.
Oyun oynayan biri değilim ama oyun oynayan birini izlemek çok zevkli. Dizi, film gibi :)
Oyun sevmem işsiz gibi biş şeyler
Kesinlikle değil
Sevdiğim oyunsa hayır
Çok seviyom ama zaman kaybı
Hayır tabiki
Kesinlikle zaman kaybıdir
Evet öyle
Evet öyle
Hayır değil.
Değil
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?