Benim için Beyond two souls diyebilirim Hala finalde o bebek zoemiydi neydi adı o kızı eğitip simbiyot benzeri yaratıklarla mücadele ettikleri yapım çıkmadı yıllar oldu. Aidenin buradayım gitmedim mesajını verip hep beraber jodie ile umutlanmıştık.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Devamları gelmeyerek harcandığını düşündüğünüz oyunlar nelerdir?
Metal slug u öyle bir hale getirir çığır açardım ki yeni mario kadar ses getirirdi diye düşünüyorum, Yabacaksın crash bandicoot tarzı bir oynanış ve görünüm. Hikaye anlatımı ve tarzı daha esprili olacak şekilde. Ne biliyim finish himleri olacak ama kendi dilinde esprili. Çok ses getirirdi bence. Kaldılar hep aynı oynanış türüyle dibini sıyırma işinde...
Harry Potter’in neden oyununun çıkmadığını düşünüyordum Hogwarts oyununu çıkardılar fakat çok sıkıcı. Sürekli oraya git, buraya gel, şunu yap üzerine kurulmuş bir heyecanı yok.
Sinematik oyunlar maalesef bir kaç tuşa bağlı ve seçeneklerle ilerliyor görsel şölen bekleyenler için ideal yapımlar. Ama dediğiniz gibi özellikle adien kontrolü çok zordu sürekli yön düzeltmeler yoruyordu.