Gereksiz abartılı olduğunu düşündüğünüz bir oyun var mı? Varsa hangisi?

Gereksiz abartılı olduğunu düşündüğünüz bir oyun var mı? Varsa hangisi?
Valla online olarak Valorant çok abartılıyor pubg de çok oynanıyordu ama şimdi biraz düşüşe geçti gibi herkes sıkılmaya başladı Valorant a gelecek olursam sadece güç var içinde ama gene aynı adam vur kazan bitti onun yerine cs 1.6 ya devam etseler daha iyi olur bence cs 1.6 hala oynayan çok kişi bulunuyor bende dahil yani gereksiz yere para yatırıp silah güçlendireyim de adamları daha iyi vurayım ya da silah skini alayım daha güzel gözüksün silahım bunlara hiç gerek yok bence oyunların da tadını tuzunu bozdular resmen Wolfteam gibi mesela bir de Zula
Herkesin kendi fikri tabi ama Valorant, PUBG bunlar bana abartılıyor geliyor ki kendim de oynadım bu oyunları PUBG yi uzun süre oynadım hem de yine de savunmam yani.
Roblox falan deniyor çok dönüyor etrafta onu oynamadım ama yine de abartıldığını düşünüyorum.
Her oyunun güçlü yanları güçsüz yanları var yani + ve - leri genelde oynadığım oyunları böyle değerlendiririm benim için vazgeçilmez oyunlar vardır ama bunu başka oyunlarla karşılaştırıp da arşa çıkarmadım hiç.
Bugüne kadar öyle bir oyun ile karşılaşmadım ama abartı değil de içeriklerini lüzumsuz değişikliğe uğrayan oyunları bıraktım diyebilirim sadece yani bazen yenilikler oyunları kötü yönde etkiliyor.
Cevap
8Cevap
Pubg mk ne gerek vardı bu kadar yüceltmeyr popüler etmeye
God of War tamam mekanik çok iyi ama bir Last of last değil yani
metin2. ben küçükken herkes deli gibi oynuyordu ancak benim ilgimi hiç çekmezdi.
Valorant bence, bir de cod warzone, mw1 ve mw2 (yeni çıkanları)
Pubg
2012 den sonra çıkmış bütün oyunlar
valorant
Kolbastı 🤣
lol, roblox
Angry Birds.
Cyberpunk 2077.
battlefield
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?