PUBG vs. gibi ses getiren birçok oyunu erkeklerin %90'ı kız tavlamak için oynar diye bir söylenti var. Sizce de öyle mi?

#gamer
PUBG vs. gibi ses getiren birçok oyunu erkeklerin %90'ı kız tavlamak için oynar diye bir söylenti var. Sizce de öyle mi?

#gamer
Ben 4 seneye yakındır oynuyorum bu oyunu, oyundan kimse ile gönül bağım olmadı şimdiye dek. 3-4 tane arkadaşım var hep aynı kişiler ile oyunumuzu oynar sohbet ederiz.
O niyetle oynayan çok kimse var evet doğru. Fakat çoğu yerde niyeti Farklı olan insanlar var..
Oynadığım oyunlarda mıc bile kullanmıyorum. Ticareri için oynarsam oynuyorum. Kasar satarım. Bir tek Dota 2 oynuyorum o da bizim orta okul, lise döneminden beri olan bir baş yapıt.
Aynen öyle. Kimseyle muhatap olmadan keyfimi alır çıkarım
Hem oynayıp hem kız tavlayan kitle var, aksine sadece kız için oynayanlar da var. Ben de zamanında hem oynayıp hem kızlar geliyordu bana tavlamak için uğraşmıyordum
Cevap
9Cevap
Hayır sevdikleri için
Hayır ne alaka, ama o amaçla oynayanlar için öyle olabilir. ben online oyunları oynamıyorum bile.
Kız tavlama niyetiyle oynayan ergenlerde çoktur ancak erkeklerin büyük bir çoğunluğu oyunları sevdiği için ve keyfi için oynar..
Vardır öyle tipler illaki heryerde var sadece oyun ile kalsa yine iyi ama keyif için oynayanlar daha fazla
Yoo genellikle kil almak ve eğlenmek amacıyla oynuyoruz
Ve bir tek erkekler dil kızlarda eminim savaş içerikli oyunlardan zevk alıyordur..
o çop grafiklere bu yuzden katlaniyor demek ki millet
Eğlenmek amacıyla oynanması gerekir ama o amaçla oynayan çok tabi.
Hayır tabiki de, eğlenmek için giriliyor 😅😅. Ama onun için giren de vardır illaki
Katılmıyorum ikiye ayrılır erkekler kimisi kız tavlamak için kimisi oyun manyağı olup vakit geçirmek için
Ben kafa dağıtmak ve eğlenmek için oynarım.
Hiç alakası yok ama oynayan da vardır tabi
Bence evet zjjxjxj
Hayır.
erkekler kiz tavlamak icin araba bile aliyor
Hayir ne alaka ya
Yalanın en alası
Şahsen hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?