Yaranacam diye takım arkadaşını satanlar bile var. Yaaa fkkd

Öyle olsaydı şu an bu sitedeki kızlardan bazıları bana aylar sonra denk gelip "Sen bana şu şu şu zamanda yürümemiş miydin?" diye hesap sorması lazımdı. Hiç de öyle bir olay olmadı kısacası. Ben 10 tane kız seçip "Nasipte hangisi varsa 🤡" diyerek hepsini deneyen tiplerden değilim. Ama her erkeği öyle sanıyorsanız da bu sizin sorununuz. 😂
Oyunda zaten hiç böyle bir amacım olmadı bu arada. Oyunu ben eğlencesine oynuyorum. Bir kız karşıma çıksa bile normal arkadaşça muhabbet ederim. İlgimi çekmediği sürece hoşlantımı belli etmem.
Benim oyunlarla pek aram yok..10 yol önce İnternet kafeye arkadaşlarla gidip seslichate girerdik.. arkadaş selam yazmıştı. kız :a. s hg. Yazdı baktım arkadaş bana dönüp diyor bu yengeniz ona göre baya eğlenceli yıllardı ama asla arkadaş satmadık
Tam aksine oyun tam bir orgazm aracı gibi olabiliyor ancak tüm büyü güzel bir bayan oyuna girince bozuluyor ve en büyük sevgilimiz oyundan vazgeçebiliyoruz
Kız tavlamak için oynadıklarını düşünmüyorum ama takımda bir kız varsa kesin kız muhabbeti geçiyor, yürüyen mi dersin her çeşit var sanki oyunlar sadece erkekler için yapılmış gibi davranıyorlar.
Cevap
85Cevap
Alakası yok. Ama yapanda çok adamın yanındayım beni kurtarmıyor gelipte, oyunda hiç icraatı olmayan kızın arkasında dolanıyor. Bayılsa da ayıltsam diye ahahs
Erkekler eğlenmek için oynar, velevki oyun içine kız dahil olduysa ilk defa bir kızı oyunda gördükleri için şaşırırlar veyahut üslubu düzeltirler. Üslubu düzeltince "yavsadılar" zanneden kızlar için de size şunu söyleyeyim size ayıp olmasın diye küfür etmiyoruz.
Oyunda da olsa sohbet etme imkanı varsa kaçırmıyoruz işte. Balık tutma misali attı oltayı bekliyor vurursa ne ala. Vurmazsa da kaybedecek bir şey yok sonuçta
Evet.
Varmisin bir online korku oyunu oynuyalim.
Seni korur kolllarim. Gerekirse senin icin zombilere kolumu bacagimi bile yediririm.
( Beyler caktirmayin ayak yapiyorum )
Yani öyle yapanlarda vardır ama oyunu Allahtan bile daha değerli gören erkekler de var kız falan onların umrunda olmuyor yani
Günahlarını almayalım aslında oyun için giriyorlar tabi ama kadın görünce de saldırıyor bazıları fırsat bulmuşken
İlk okuduğumda ne alaka dedim sonra detayı okudum. Alakası bile yok diyorum 😅
yok bea :D erkekler oyunu sevdiği için oynar. daha çok huzur bulunur. kafa dağıtmak için oynanır. her şeyi unuturum o sırada. zaten benim oynadığım oyunda 3-5 kız ancak vardır.
Pubg'da en çok görülen oyuncu tipi.
Bu tiplere çok sövmüşlüğüm var, genelde takımda kız olmasını istemem rastgele eşleşmelerde.
Maalesef öyle. Eskiden oyunla alakası olmayan arkadaşımı kız bulmak için hergün oyun oynarken görmüştüm
Bunun oyunla ne ilgisi var ki. O konuma yetenekleri getiriyor. Gören de sadece oyuncular abaza sanır :D
Oyunda nasıl tavlıyorlar onu anlamadım. Erkeklerin ve kızların oynadığı oyunlar genellikle farklı değil mi
oyunu oynamak zevk almak için oynarım
ayrıca oyunda gördüğüm bir kıza neden yürüyeyim
amacımın dışına çıkmam ben
Ben oyun oynadığım zaman kız playerlara hiç rastlamadım bu son 10 senede kız player sayısı aşırı derecede arttı
Bence bu sadece oyuncu erkeklere özel bir davranış değil..
Pubgda iyi sarıyor en azından loot yapmak için uğraşmıyorsun sjjs
Sanmıyoree geneli için diyorum yani veletleri kastetmiyorum
Erkek oyun oynuyorsa kafa dinlemek içindir, kadınlarla tanışıp stres sahibi olmak için oyun oynamaz :D
Bu oyunda ne buluyorlar anlamıyorum ben önüme bile Bakamıyorum yön tuşlarına bakıp oynayamıyorum 🤣
Bende oyun oynayan biriyim fakat hiç bir kadına yaranmak gibi bir derdim olmadı, siz öylelerine denk geldiniz diye bu tüm oyun oynayan erkekler aynı anlamına gelmiyor.
Tabiki benim arkadas oynuyor bu amac icin soruyorum kismet diyor... Hey Allah'im ya...
Ben tipsizim valla oyun falan da oynarım arada ama 4 yıldır hiç kız tavlamaya çalışmadım.
Asosyal oldukları için kız görünce yürümeleri normal, ama ben eğlenmek için oynarım
Ben onlardan değildim valla aşmfmf oyuna kaptırıyorum kendimi ne yalan söyleyeyim
genelde kızları itiyo bu olay niye böyle bişi yapsınlar ki
Yapmıyoruz da zaten
Olabilir çok örneğini gördük ama hepsi değil tabi..
Aksine kız arkadaşımla konusmak yerine oyuna girerdim.
Ben şahsen oyun alanında kariyer yapmak için oynuyorum.
Bazıları evet.. bi arkadaşım şu oyunda çok kız var diye önerip duruyordu mesela :)
Çünkü gercekte tavlamak çok zor olunca hemen oyun alemine giderler.
Aynen
Asosyal olduklarından insanlarla tek tanışabilecekleri ortam oyun olduğu için...
ne alakası var arkadaşım oyun oynamayı seviyordur :
Kız tavlamak için bombom oyanadim bı ara dusurmustum ama artık oradan kolay kolay düşmüyor...
Ben şu zamana kadar kız tavlamak için oynamadım. Yani her erkek bir değil. Kişiden kişiye değişir
Keyif yaparken kızlarla uğraşmam, bunu da tavlamak için kullanmam...⚡
Onlar kolu olmayan oyunclular
Kollu olup sağlam oynayan tipleri kızlar götürüyor zaten.
Şu mobil oyunları oynayıp kadın kız kovalayan tiplere oyuncu mu diyorsunuz siz?
Kızlar gerçekten tüm dünya benim etrafımda dönüyor falan sanıyor herhalde hahah
Ben kız tavlamak için oyun oynayan erkeklerden,
Erkek tavlamak için oyun oynayan kızlardan kusursuz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Yok be gözleri oyundan başka bişe görmez geenelde sjsjsj
hayır hiç ilgisi online oyunlarda kim erkek kim kadın sormam bile
Hiç alakası yok oyun oynarken kızlara yürüyor sadece kızlara yürürken oynamıyor yani :D
Yok öyle olsa 101 eşlide karşıma kadın oturunca kalkmazdım
Hayır geyri zekalı babanı tavlamak için oynar , keyif için m aalllllll
@ILIKSÜTT gamer fenomeni ve gamer olarak bu konu hakkında görünüşü merak ediyoruz.
@ILIKSÜTT
Hımmm Aslında hain arkadaşlarım bana League of Legends oyununda çok kız var başla başla deli gibi düşüyor dedikler için başlamıştım. sonuç hüsran... Chat oyunları İMVU ya da MSTAR oynadım buralarda gerçekten fazla sevgilim oldu ama hiç birini ben istemedim yani oldu aslında bu kadar yazmak yerine sadece League of Legends oyununa kızlar için başlayıp erkeklerle devam ettim diye bilirdim.
Tavlamak için oynamıyor, hatta oyun yüzünden kaybettiğim bile oldu
Sadece oyunda karı kız görünce kıçı başı ayrı oynayabiliyor, aşırı kibar ve centilmen olabiliyoruz
Gerçek bir gamer oyun içinde boş muhabbet yapmaz bunu herkes bilir. Fakat bir kesim var ki kız olsun erkek olsun sırf geyik için oynuyorlar ve sinir bozucular. Bütün oyun zevkim kaçıyor şahsen
hiç kimseye yürümem oyun oynadığım kız arkadaşlar olmuştu hiç öyle bir amacım olmadı
Oyun sevmiyorum ama resimde ki için oynarım baya iyi tipi 😄
Resimdeki mert Yazıcıoğluna benziyor
Ama o değil ne işi olur
Ben 24 yaşımdayım hayatım boyunca hiç bir erkeğin kız tavlamak için oyun oynadığını görmedim
Asıl amaç o değil aslında kız tavlama oyunun bi bölümü gibi düşün ahdj
Yok daha neler? Öyle bir amacı olan erkek varsa konsolu yavaşça yere bıraksın. Oyun bu yahu! Ne alakası olabilir kız tavlamakla.
Oyunlarla çok haşır neşir olmuş erkek kızları pek sallamıyordur.
Cidden artık sayenizde kadın sorularını gizlemek zorunda kalıyorum
Yok canım istedi diye
Kızı tavlamak için her oyunu oynarlar😂🤭
Hayır bence oyun oynamayı seviyorlar
Kız tavlamak için neden oyun oynayalimki
Hiç sevmem oyun oynamayı sevmem..😏
Kısmetin nereden geleceği bellimi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?