Başka hiçbir işim yoksa ortalama 2 saat oyun oynuyorum. Tabi bu sayede kafamı dağıtmış ve daha mutlu oluyorum. :)

Başka hiçbir işim yoksa ortalama 2 saat oyun oynuyorum. Tabi bu sayede kafamı dağıtmış ve daha mutlu oluyorum. :)
kafa dağıtmak ve rahatlamak kesinlikle istediğim şey. ama sanki ben tamamen bıraktım gibi. nerdeyse 2 aydır tek bir kez giriş yapmadım. hayatımdan tamamen çıktı sanki.
Günde ortalama 12 saat oyun oynuyorum. Çünkü manyak bir oyun bağımlısıyım. Bu yüzden kaplanım kendisiyle ilgilenmediğim için bilgisayarımı parçaladı.😕 şimdi çok mutsuzum😕
İyi seni parçalamamış. 😏
Patisinden öpünce kıyamadı bana😕
Saygı önemli tabi.
Ee ne demişler bükemediğin patiyi öpeceksin😏
🥳🤍
Bazen internet bağlantısı kopunca beklerken tarayicada zıplayan bir şey var onu oynuyorum o da çok nadır hemen kalıyorum zaten sinir oluyorum baska oyanamıyorum
3-4 saat arası oynarım yeni oyun olursa duruma göre değişiyor
Teşekkürler
Cevap
19Cevap
Bu günlerde 1 saat ancak
2 saat
2-3 saat kadar bir süre oyuna zaman harcıyorum bazen o an ki oyundan aldığım zevke bağlı olarak zamanı aşıyorum.
Eskiden günde 8 9 saat oynuyordum. Sağ olsun patronlar bizim tüm eğlencelerimizi aldığı için şu an en azla 30 dakika oynayabiliyorum <3
gün içindeki yoğunluğuma ve oynadığım oyuna göre değişir. hiç oynamadığım günler de var 8-10 saat oynadığım günler de
0 hiç oyun oynamıyorum hayat mücadelesinden ne yazık ki ona sıra gelmiyor Usta 😔😔
Islerim düzenli ise 2 3 saat oynarım değilse oyuna hiç bulaşmam
Ara ara 2 saat falan da pazar günü 10 saaten fazla
Genel olarak yaklasik 5 saat falan oynuyorum. Daha fazla oynayamiyorum pek müsait olmuyorum.
Günde 1-2 saat maks. Eski ben değilim artık :)
En fazla 2 o da sararsa
Oyun hiç oynamıyorum 😂
PS4 bağımlısıyım günde 4 saat filan
1saat bile fazla geliyor bana.
Mahalledeki çocukların topuna karışıyorum bazen
3-4 Saat oynuyorum ve azaltmış halim
Haftada 4 - 5 saat bro.
Evde oldugum zaman gün boyu 😅
3 5 arası
3 saat
Hiç oynamıyorum
çok nadir