koca koca adamlar çıldırmışçasına gece gündüz pc başındalar ve tek motivasyonları bu. muazzam keyif alıyorlar ama benim aklım almıyor. varsa bir sır bize de söyleyin de eksik kalmayalım. ona göre sıradaki sorum xbox mı yoksa playstation mı olacak.
Günde 18 saat pc başında ömür çürütmüş ben sana felsefesini anlatacak iyş dinle ha
Bak kanka ben korumacı bir ailede büyüdüm yanisi eh bebek gül bebek şeklinde yetiştirildim dolayısıyla dışarda ne yapmak istesem olmaz tinerciler var yok çıkma soğuk diye 4 senemi verdim sonra da bilgisayar oyunlarına başladım madem çıkamıyorum sahi niye bu kadar dışarda gezmek için çaba verdim ki diye bi baktım abiiii dışardaki eğlenceden 1000 kat daha zevkli imiş oyunlar
Bir kere dışarıya çıkınca arkadşalarla muhabbet ediyon boş boş geziyon yok sinema yok bowling yok hırsız polis (çocuk idim ozomanlar velet deme şimdi glgkgk) idi HEPPP aynı şeyler ama online oyunlarda her gün değişik şeyler oluyor bir şeylerde zorlayıp kasılıp ödül alıyorsun yeni yeni etkinlikler ile hep sürekli yeni değişik şeyler geliyor farklı farklı modlar etkinlikler oyunlar yani seni sıkmıyor her gün yapabilecek farklı bir. şey buluyorsun zaman zaman beynini kullanman gerekiyor müthiş bişi zaten gelişmiş grafikler soluksuz hikayeler müthiş animasyon ve görsek efektler
Gel de söyle mal mal dışarda sıkılmaktansa sessiz kafa ile rahat rahat oyunumu oynarım daha iyi yani dışarısı çok sıkıcııııı
Nasıl kanka mesela ya anlatsana gerçekten dışarıya çıkınca boş boş dolaştık yani bir şey olmadı gidip kulüplere falan giremez idik ozomanlar baya bi araştırdım ya dışarısına gözüm yok maalesef ekonominin de durumunu düşününce sadece muhabbet etmek için çıkarsın o da hep havadan sudan konuşuyor insanlar