Birkaç hafta sonra özel bie klinikte mide balonu için muayeneye gidicem mide balonu taktıranlar var mı bu süreç nasıl oluyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zayiflamak icin tibbi bi yontemmis simdi ogrenmis oldum, size bakinca pek de kiloluya benzemiyorsunuz hani spor vs ile kolay bir sekilde zayiflayamazmisiniz...
Kiloluyum boyum falan uzun olduğu için çok aşırı kilolu gözükmüyorum ama bu daha kolay geliyor bana
Yok canim ya, yani fotodan hic oyle gibi durmuyor tabi siz daha iyi bilirsiniz, daha dogrusu yapmak istiyorsaniz yaparsiniz ama ne bilim gerekli oldugunu dusunmuyorum yaa, gayet iyi duruyorsunuz sanki valla😇
Teşekkür ederim ama daha iyi durmak için yapıcam 😀
Valla ne diyim siz takmissiniz bile kafaya ama gercekten ihtiyaciniz yok bence, yinede siz bilirsiniz tabi😅
İnatçı biriyim 😂
Belli belli, cok da kotu bir sey😅
Haklısın
Ee degistirmeyi de dusunuyorsundur bu “ozelligini” diyelim😂
İnatçı olmam güzel bişey verdiğim kararlarda kendimi bozmuyorum 😊
Verdigin kararlardan belki bozmuyorsundur ama sonuclarindan bozabilirsin, kafanda bulunsun😉
Verdiğin kararların sonuçlarını zaten göz önüne alarak karar vermek gerekir ki bende öyle yapıyorum
Hayir cunku bazen verdigin kararla bekledigin sonuc yanlis cikabiliyor, ve iste burda bu inatcilik ve kararindan bozmama giriyor olaya😅
Kendin söylüyorsun bazen bu yüzden birazcık güven ve cesaret gerekiyor 😀
Inatciliga guven ve cesaret mi diyorsunuz hahah😂 buna bilerek bir seyi yani sirf “inat” olsun diye karar verdigin bir sey yani sonucu pek ilgilendirmiyor sen sadece “inatciligin” pesindesin o durumda. Ama neyse bosver ben sizi tabi kararinizdan cevirmeye calismiyom calismayacam da elbet oyle ihtiyacin yok gibi duruyor diye dedim😅
Seray kutsal diye biri var youtube bakarsan o taktırdı bununla ilgili açıklayıcı bi video çekmişti
İzledim onuda ama balonun takıldığı an var sadece yani sonraki süreçle ilgili detaylı bilgi vermiyor
Hayır sonraki süreçle ilgili de çekti :)
https://youtu.be/gSh901gzZOg
Kaçırmışım teşekkür ederim izliyicem hemen ❤️
Rica ederim.. umarım istediğin gibi olur bende düşündüğüm için araştırıyordum 😊
Birkaç ay sonra inşallah görüp geçirdiklerimle sana bilgi verebilirim 😊
Çok sevinirim 😊 şimdiden geçmiş olsun
Teşekkür ederim ❤️
Benım yok
Hoba son care diyorsun ha.
O da nedir?
Zayıflamak için tıbbi bir yöntem işte
Peki ya spor ve diyet? Profildeki sen misin bilmiyorum ama buna ihtiyacın varmış gibi durmuyor
Profildeki benim ama ihtiyacım var ya üşengeç biriyim kolay yoldan zayıflamaya çalışıyorum kısaca
Kolay yoldan hiçbir şeyi başaramazsın. Öyle bir dünya yok. Çalışacaksın azmedeceksin. Kilo fazla olduğunu bile zannetmiyorum. Kendinize bu kadar eziyet etmeyin.
Bize bu eziyeti çevremizdekiler yapıyor kimse canına kıyamaz bizi bu hale getiriyorlar emin ol buna
Canım benim ince duruyorsun zaten kim sana ne diyebilir? Bu yaşında niye bu kadar kötü durumda hissediyorsun kendini?
Teşekkür ederim düşüncen için ama olan oldu diyelim kararım kesin
Kaç kilosun? Boyun kaç?
O bende kalsa daha iyi olur 😀
Kalmasın söyle ki o saçma fikrini değiştireyim
O fikrim hiçbir şekilde değişmez emin ol
Kilon yok. Lütfen saçma hareketler yaoma.
Ya var ki yapıyorum sinir ettin beni 😂
Yok minikcim yok. Güven bana sen. Seni kızdırmışlar haza gelmişsin. Kilo öyle verilmez. Gündüzleri çık dışarı yürü yani.
Şey bu minik lafı tolgshowdaki miniğe denir gibi oldu 😂
Hayır aramızdaki yaş farkı 8 görünüyor ve benim için gayet minik, ufak ve küçük birisin
Minik ufak küçük birisi ve bennn çok zıt kavramlar bana göre
Söyle rakamları da ikna et beni hadi
110 kilo 168 boy yeterli bir cevap mı
Çok riskli değil mi?
Bildiğim kadarıyla riski yok
ya patlarsa? :d
İdrarın renkli oluyor anlaşılıyormuş bende pek bilmiyorum
Aman yapma güvenilir mi nedir iyi arastir
Herhangi bir riski yok
Öyle de yapan yer önemli
Tabiki orası öyle
Iyice arastir lütfen