Mide balonu düşünüyorum?

Selamlar... 20 yaşındayım boyum 1.67 kilom 97... Şeker hastasıyım doğuştan hipotiroidi hastasıyım o yüzden kilo veremiyorum... İlk şeker olurken 12 yaşında vardım yoktum çok zorluklar çektim hastanelerde 15 yaşında zayıflamaya karar verdim ailemin desteği çabası ile şeker hapı kullanıyordum günde 1000 mg sabah akşam çok ağır sporlar yaparak 1 ayda 8 kilo verdim diğer aylar kilo vermeye devam ettim toplamda 24 kiloya kadar verdim kendi imkanımla diyetisyene bile gitmedim siz düşünün yani... Toplamda o kilo benim üstümde 5 sene üstümde durdu sağlık sorunlarım yüzünden sporumu bırakmak zorunda kaldım ve 2 senede 62 kilodan 97 kiloya çıktım şeker tedavisi görmüyordum artık zayıflayınca ilaçta olmayınca iştahım arttı... Dayanamıyorum artık bacak ağrımdan son bir senedir astım hastasıyım inhalasyon cihazı kullanıyorum... yine şeker oldum insülin vuruyorum artık çok zor... Doğuştan X bacak olduğumu öğrendim 1 ay önce kilo alınca X bacak sendromum ilerledi bugün doktora gitmek zorunda kaldım doğru düzgün uyuyamıyorum diz kapağı ağrısından dolayı... Doktor ameliyat edicem çok ilerlemiş platin takıcaz dedi biraz araştırdım iyice moralim bozuldu doktoruma sordum ameliyat nasıl diye iki bacağınıda açıp kemiğini kırıp arasına platin takıp düzeltip kapatıcam bu süre içinde fizyoterapi ile yürüyeceksin 4-5 ayda doğru düzgün adım atmaya başlıyacaksın dedi moralim bozuldu... Ya zayıflayacaksın ya da 3-4 kilo daha alırsan ameliyat etmek zorunda kalıcaz diyince zayıflayamıyorım dedim oda mide ameliyatını dene bi konuş dedi ve böyle başladı mide balonu serüvenim... Daha taktırmadım hafta içi taktırmayı düşünüyorum uyutucaklarmış endoskopi ile takıcaklarmış bir fikriniz var mı? Siz yaptırdınızmı?
Mide balonu düşünüyorum?