Tamam Nusret bir tuz serpti ünlü oldu ama bu Burak dünyanın en güzel yemeğinide yapsa gösteriş düşkünü ve antipatik gibi görünüyor. Bende Hataylıyım. Bunları aşçı olarak görmüyorum. Sevmesem bile bir Oktay usta olamazlar.
Yayladağı bilmiyorum ama ben Reyhanlıları biliyorum. Kimseye zararları yok ama bir kişi bile olsa korkmazlar. Antakyalılar dili tatlı ama kaypak güven vermezler. İskenderun hatayla alakası yok. Samandağ çalışkan ama esadçı kesim var. Hassa Türkmen dindar saf insanlar. Dört yol adanaya yakın. Kırıkhan kaba ama güvenilir insanlar geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende Hataylıyım. Hatta czn nin doğduğu ilçeden nefret ederim. Fakat bu adam kazandığı parayı surekli yoksullar ile paylaşıyor. Bu hoşuma gidiyor.
Yayladağı gariban gibi insanları, hiç tanımam oraları.
Burada hep Hatay'ı sevmem falan diyorlar bana. Tanıdıkları kişileri hep sordum hep yayladağı ya da reyhanlı dediler bana.
Yayladağı bilmiyorum ama ben Reyhanlıları biliyorum. Kimseye zararları yok ama bir kişi bile olsa korkmazlar. Antakyalılar dili tatlı ama kaypak güven vermezler. İskenderun hatayla alakası yok. Samandağ çalışkan ama esadçı kesim var. Hassa Türkmen dindar saf insanlar. Dört yol adanaya yakın. Kırıkhan kaba ama güvenilir insanlar geliyor.
Sen nerelisin? Burada Esad'ı seven kesim arap alevileri. Cunku esadta arap alevisi. Antakyalilara ve samandaga güvenirim. Iskenderunu hic sevmem.
Altın özü kuseyrli denen kısma benziyor Yayladağı güvenilmez dönek tipler olduğunu duydum.
Hic bilmem oralari
Ben hatayı çok seviyorum. Ama bu zamanda hiç kimseye tam güvenmem. Sünni ya da alevi değilim.
Hm burasi komple arap ya, alevisi sunnisi var. Hristiyani cok var. Hatayda hic arap olmayan kimseyi tanimadim
Bende arabım ama Türklerde çok.
Evet
Evet. Belli dönemler böyle kişiler ortaya çıkar sonra ortadan kaybolurlar. Piyasadan silinirler.
Zararı yok bana. Olumsuz bir şey düşünmüyorum.
Czn kimki lan :D o balon patlar birgün
Antipatik yaa sevimsiz şey
bilmiyorum bu adamı
Bilmene gerekte yok.