Gamer Oyun oynarken bilgisayara zarar verecek kadar sinirlendiğiniz oldu mu? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken bilgisayara zarar verecek kadar sinirlendiğiniz oldu mu 🤔Benim hiç olmadı Allaha şükür bilgisayarıma gözüm gibi bakıyorum 🥰 Oyun oynarken bilgisayara zarar verecek kadar sinirlendiğiniz oldu mu? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 792 cevap paylaştı. Olmadı çünkü o kadar güzel pc ler topladım ki zarar vermeye kıyamazsın. 1 0 Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ekmek teknemizi, eğlence uğruna hurdaya çevirecek değiliz =/ 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. yok oyun oynarken sinirlenmem 1 0 Yorumla
lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl oynayabiliyo musun diye sor 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Cevabı hayır galiba Yorumla lsosipatra +1 yıl aynen işte:dmkdg Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla
slnygrs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hahahah öyle bağımlı olanları görünce bana geliyor sinir böyle bilgisayarı alıp oyun bağımlısının kafasına geçirmek istemişimdir. 1 0 Yorumla
FasaFisoBunlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bir keresinde kasaya tekme atıp ekrana yumruk atıp ekranı kırmıştım dhfjsgjsjfksgja 1 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bilgisayar değil de telefonu ikiye bölmüşlüğüm var 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Konsolun kolunu duvara çarptım 😁 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Oluyor ama dolar kuru aklıma gelince yatışıyorum 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bazen oluyor ama bilgisayara zarar vermiyorum. :) 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır :) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oldu çok oldu 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Birazcık evet😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olmadı çünkü o kadar güzel pc ler topladım ki zarar vermeye kıyamazsın.
Ekmek teknemizi, eğlence uğruna hurdaya çevirecek değiliz =/
yok oyun oynarken sinirlenmem
oynayabiliyo musun diye sor
Cevabı hayır galiba
aynen işte:dmkdg
😄
Hahahah öyle bağımlı olanları görünce bana geliyor sinir böyle bilgisayarı alıp oyun bağımlısının kafasına geçirmek istemişimdir.
Bir keresinde kasaya tekme atıp ekrana yumruk atıp ekranı kırmıştım dhfjsgjsjfksgja
Bilgisayar değil de telefonu ikiye bölmüşlüğüm var
Konsolun kolunu duvara çarptım 😁
Oluyor ama dolar kuru aklıma gelince yatışıyorum
Bazen oluyor ama bilgisayara zarar vermiyorum. :)
Bir ara kasaya vurmuştum :D
Hayır :)
Evet
Oldu hemde aşırı fazla
olmadı:d
Oldu çok oldu
Birazcık evet😂😂
Hayır