Ben bugün Assasin's Creed Brotherhood oynarken çıldırdım yine Ezio kaçarken mal mal yerlere atlaması 🤦♂️

Herhangi bir eşyaya zarar vermedim çünkü fiyatlarından haberdarım ve paramı yenilerine harcamak istemem. Ama farkında olmadan oyundaki sinirimi yanıma gelip konuşan yakınlarımdan çıkarmış olabilirim. Yani istemeden kalplerini kırmış olabilirim. O yüzden kırdığım olmuştur illa ki ☾
Öyle Yapmak İçin Mal Olmak Gerek 😅 Yapmadım Bi oyunda Bi yeri geçemedim çok sinir olduysam Devam etmem Bazı insanlar var Bağımlısi Oluyor Geçene kadar kendini yırtıyor Bazen Pubg Mobile Oynarken Takım Arkadaşa Bomba ve molotof atıyorjm Molotof Fena Ama Bomba da kaçarsın kurtulursun ama Molotof bi geldiği anda çok kötü düşürüyor canını Pubg Mobile oynayanlar bilir bunu Maksat Eğlence olsun diye yapıyom 😅 Bi keresinde Maçta Takım Arkadaşi bayılmıştı diğeri de kurtarmaya Gitti Kaldirirken bomba atınca ikisi birden bayıldı Çocuk du oynayan evet Kızdı
Cevap
13Cevap
Hayır ekipmanların oldukça pahalı olduğu bu dönemde çok dikkat ediyorum :D
Hayır kırmaıdm
yıllar önce öyle bir deneyimim olmuştu ama artık yapmam parçalar dolar bazlı olduğu için canım çok acır. kjanjkddfş
Kırmadım ama gözüm görmüyor sinirlendigimde özellikle beni anlamayan insanlar için geçerli bu
Laptop sürekli kapanıyordu.
Sinirden yumruk vurduğum yer laptopun harddiskin bulunduğu yerdi. Harddisk hasar görünce pc komple gitti tabi.
Daha sonra hdd yeni aldım çıkma. Onu kullandım bir süre.
eski kasları çok yamulttum vurarak dökerek çok klavye mandalı kırdım modem kırdık ah ah :D ama yapmıyoruz tabi artık
Dark Souls oynarken klavyeye vurup Enter tuşunu fırlatıp LCD ekranı devirmiştim (ekranı tuttuğum için kırılmadı).
Sonuçta oynanan bir oyun neden öyle bir şey yapıyım ki.
Mantıksız
Kırdığımı hatırlamıyorum ama bir şeyleri sıkmışımdır veya fırlatmışımdır.
Hayır. O kadar ciddiye almıyorum, alanlara da anlam veremiyorum.
Evet tarak kırmışlığım varr
Sinirlendiğim de bir şeyler kırmam yatağın altına girer sakin olmaya çalışırım
Hayir kolay sinirlenen biri degilim zaten
Evet PC kasaya vurdum pc bozuldu ondan sonra
kırma dökme huyum değildir
Hayır kırmadım 😬
hayır tabi ki
Hayır çocukmuyum ben
hayır
Evet kirmistim
Evet
Kırmadım daha 🤣🤣