Yaa ben online oyunları aşırı seviyorum ama internetim çok kötü :/ Ping giriyor hemen ölüyorum.. NEFREEETLİK. İnternetim kesileceğine nefesim gitsin daha iyi safdhsdfhg Oyun severler beni çok iyi anlar
Oyun oynarken internetinizin kesilmesi mi yoksa nefesinizin mi?
Oyun oynarken ping girmesi şu hayatta en çok nefret ettiğim şeylerden biri resmen ya :D Tam aim koymuşum, adamı öldüreceğim ama pat Türk Telekom sağ olsun, ping 700'e falan fırlıyor saniyelik.. Öldükten sonra düzeliyor dshfhd
D e l i r i y o r u m🤯 Hem de özellikle yapılmış gibi oyunun en heyecanlı yerinde oluyo. O yüzden internetim mi gitmiş nefesim mi kesilmiş önemli değil zaten hepsini aynı anda yaşıyorum o an😂
Call Of Duty Mobile oynuyorum son 5 kişi kaldı benim takımdan 2 kişi ve karşı takımdan 3 kişi. Bir tanesini sıkıştırdım tam öldürecem pat ping 200 MS çıktı adama altın tepside hediye oldum resmen. Tam intihar etme sebebi.
internet kesilsin daha iyi ya kesilsin oyundan atsın ama bu lanet berbat çekiyor ping fps lag bunlara kalmayayım ozaman nefret seviyem tepelerde nefesim kesilsinde şu internet düzgün kalsın ya
İnternete çok para gidecek diye online oyun oynamayı sevmiyorum. Oyunların en genci 11, en yaşlısı 15 yaşında ve elektrikler kesilene kadar oynamaya bayılırım.