Gamer Oyun oynarken sinirlenir misin, ekipmanlarına zarar verir misin? CerenKaaya Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sorut basit, bence hiç gerek yok sinirlenmeye falan altı üstü bir oyun Oyun oynarken sinirlenir misin, ekipmanlarına zarar verir misin? Cevapla Fal Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır sakin oynarım 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hayır sinirlenirken en fazla küfür ederim karaktere oyun yapımcısına vs. 😄 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sinirleniyorum, zarar vermiyorum bişeye sadece sayıp, sövüyorum 0 0 Yorumla
İlkan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Lol valorant gibi riot oyunlarını oynayınca sakin kalmak imkansız maalesef sinirlenip 4 5 klavyeyi kırdığım olmuştu. 0 2 Yorumla CerenKaaya +1 yıl bruh bende valo oynadığımda rank kastığım zamanlar dereceliye afk falan gelirse kızarım, ama öyle klavye falan kırmak bilemiyorum ya bence çok saçma. d evet o oyunları oynuyor isen stres seviyen yüksek oluyor Yorumla İlkan_ +1 yıl Keşke sadece afk gelse her türden oyuncu geliyor işte Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Oyun oynasam cevap verirdim ama hiç oynamadım))) 0 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben çok sinirlenmem de ağzım açık bakarım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır sakin oynarım
Hayır sinirlenirken en fazla küfür ederim karaktere oyun yapımcısına vs. 😄
Sinirleniyorum, zarar vermiyorum bişeye sadece sayıp, sövüyorum
Lol valorant gibi riot oyunlarını oynayınca sakin kalmak imkansız maalesef sinirlenip 4 5 klavyeyi kırdığım olmuştu.
bruh bende valo oynadığımda rank kastığım zamanlar dereceliye afk falan gelirse kızarım, ama öyle klavye falan kırmak bilemiyorum ya bence çok saçma. d evet o oyunları oynuyor isen stres seviyen yüksek oluyor
Keşke sadece afk gelse her türden oyuncu geliyor işte
Oyun oynasam cevap verirdim ama hiç oynamadım)))
Sinirlenirim ama zarar vermem.
Ben çok sinirlenmem de ağzım açık bakarım.
Sakinim