Oyun oynarken sinirlendiğiniz de daha çok kendinize mi yoksa cihaza mı zarar verirsiniz 🤔
#Gamer #FiqHShott

Oyun oynarken sinirlendiğiniz de daha çok kendinize mi yoksa cihaza mı zarar verirsiniz 🤔
#Gamer #FiqHShott
Takımıma verilen ormancı full can gelip kule altında 10 canlı rakip top lane ölmesi hariç oyun süresince yaşanan hiçbir şeyden etkilenmem. İsterse mid lane im 30 kere ölmüş olsun, ormancım gank atmasın ejderk kesmesin, support totem atmasın harita kap karanlik olsun, iyi kda ile oyunu kaybedelim yine de umrumda olmaz. Küfür etmem, afk kalmam, ping spam atmam. Ben koridorumu kazanmaya bakarım. Oyun kazanmaktan değil bundan zevk alırım. Bana faydaları olmalarına gerek yok zararları olmasın yeter. Yukarıdakı durum hassas noktam. Bu gerçekleştiği anda 5 dakika boyunca yukarıdaki hikayenin baş kahramanıyla kan bağı olan herkese sövüp sonra da alt f4 çekiyorum. İşin kötüsü her ligde var bu mahluklardan
Cevap
5Cevap
Zarar vermiyorum. kaybetmediğim için :D
Cihaza zarar verecek kadar zengin değilim o yüzden kalp krizi geçirmek mantıklı seçenek
Sinirlenmem ben.
Vay … gg der geçerim. Sadece 1 kere mouse kırdım onda da turnuva’da net gitmişti o kadar
Baya bir küfrederim neden zarar veriyim gagahagagga
Bilgisayar masasına zarar veriyorum
Havaya bağırıyorum..
Sinirlenmem artık sinirimi tutabiliyorum alıştım
5 yıllık lol deneyeminden sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?