Hepimizin kötü olduğu oyunlar vardır. Bu yüzden dolayı da oynamayı bıraktığımız veya kötü olsak bile oynamaktan vazgeçmediğimiz hatta vazgeçemediğimiz oyunlar ve oyun serileri vardır. Sizin de böyle kötü olduğunuz bir oyun var mı? Varsa hangisi? Oynamayı bıraktınız mı yoksa kötü olduğunuz halde oynamaya devam ediyor musunuz?
//Ben şahsen kötü olduğum oyunu oynamayı bırakıyorum çünkü bir süre sonra zevki çıkmamaya başlıyor.
Gerçekten kötü olduğun oyunlar var mı? Varsa hangisi veya hangileri?
Mmorpg tabiki. Hem beni sarmıyor, zevk vermiyor. Hem de anlamadığım için doğal olarak kötü oynuyorum. Karmakarışık şeyler işte :) bir sürü hero, her birinin öğrenilmesi gereken skilleri ve itemler. Çok üşeniyorum çok. Acaba ne zaman bir mmorpg oyunu kendini sevdirecek çok merak ediyorum. O gün gelene kadar en kötü olduğum oyunlar dota ve league of legends :)
Aga İtemi takıma göre seçersin atıyorum ad ağırlıklı herolar için fiziksel savunma çıkarsın eğer ki ap se büyü savunma çıkacaksın bunun için karşı takımın nasıl oynadıgı önemli karşındaki rakip disliyse onun algı itemleri takip et ayrıca kilden çok minyon önemli bide ormancın sağlam olacak ki karşı rakibi ezesin
Selam seker kiz. Futbol oyunlarinda kotuyum, rpg oyunlarindan vey de benzer oynarken konusu, oyun dinamikleriyle oyun zevkini eziyete, kahira ceviren oyunlardan hic haz etmem. GtaV veya Forza Horizon serisi, gecmiste oyun tarihine gidersen Prince Persja, Mario, Conan oyunlarini dusunsene. Kendi icerisinde bir zevk alemiydi. Seninle oynasak, oyunlarda kaybolsak basbasa ihh
CS GO'da muazzam olmama rağmen, Valorant bana göre değil mesela. O oyunda CS'deki kadar çok iyi olamam, olamıyorum da zaten. Sebebi bana göre Valorant'ın CS kadar iyi olmamasından kaynaklı. Ateş ederken bana o hissiyatı vermiyor.
Souls türü, online FPS türü, mmorpg türü, RPG oyunları cidden ben bunlarda tam bir kolsuz oluyorum. Yok olduremiyorum bir türlü düşmanları ve bu yüzden cidden beni bayiyor oyun.
Karşılıklı oynanan futbol oyunları pes fifa vs. Bu tür oyunları Çok oynayan biri değilim ve dostlarım fazla iyiler. E haliyle iyilerin arasında siz kötü oyuncu oluyorsunuz 😄
FIFA da takım oyunu paslasma hareket vs her şey tamam ama son vuruşu yapamıyorum. Taktiklerle açığım. O golü neden atamıyorum. Chelsea dışında oynayabildigim birtakım yok🥺