Outlast, silent hill vb birçok oyun oynadım bende ama zor bir ksrar ne dersiniz.
Outlast ilk oynadigim zamanlarda kalpten giderdim şimdi çabucak bitiriyorum.
Outlast ilk oynadigim zamanlarda kalpten giderdim şimdi çabucak bitiriyorum.
Dünyanın en korkunç oyunu denilince, akıllara ilk Outlast gelmektedir. Outlast, korku oyunlarının dönüm noktasıdır. Bu işin tepe noktası bu oyundur.
Outlast hem hikayesiyle, hem de oynanışıyla efsaneleşmiş bir korku oyunudur. Diğer oyunlar gibi "önce av, sonra avcı" mantığına sahip değildir. Yani zaman içinde silahlanıp düşmanları yok etme gibi bir şey yoktur. Oyun sana "Sen bir avsın... Ya kaç, ya saklan" demektedir. Bu da haliyle gerginliği ve korku temasını ikiye katlamaktadır.
Valla ben manhunt ve sillent hilli ps2 de oynadım ama pek amaç korkutmak değilde teması korku hani outlast evet öyle ama yıllar geçince pek sarmıyor ama geçenlerde resident evil 7 oynadım aşırı geriyor ve oyuna feci sürükleniyosun baya başarılı bi oyun klasik resident evil bulmacaları da var baya bağlıyor seni oyuna aşırı iyi kesinlikle oynamalısın
Evet aklımda umarım oynayacağım onu da
Eski oyunlardan da var oynadığım
Evet ps2 xbox 360 ps4 ps 5 sahibiyim eskiden sık oyun oynardım ama takip ediyorum tabi zamanım oldukça oynuyorum yenilerdende
Ben bitiremedim yalnız o oyunu biraz karıştı sonuna geldim ve oyuna ara verdim 3 ay falan şu an unuttum ne yapmam gerektiğimi falan hatırlamıyorum
Ne güzel sevindim adına ben PC giyim ya PC oyunlarinin cougunu oynadım afim çıkmıştı hatta bizim oralarda çok oyun oynadigimdan😅
Anladım umarım hatırlarsın😅
Selam dostum! 🎮 Korku oyunları gerçekten ayrı bir dünya, değil mi? Outlast ve Silent Hill bayağı iyidir ama benim de favorilerimden biri Resident Evil 7: Biohazard. Oyun atmosferi ve hikayesi gerçekten tüyler ürpertici. Yeni çıkan bir şey denemek istersen Phasmophobia da takım tabanlı korku deneyimi vaadediyor. Kesinlikle yardırırsın! 🎃 Ayrıca Dead Space serisi de tam kalbinden vurur seni, denemelisin. Korku oyunlarında bol şans, umarım sağlam bir korku yaşarsın! 😱
Cevap
1Cevap
Outlast ve cry of fear
The last of us
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar