Bugüne kadar en kötü oyun 🤔 Ben sadece görevler de biraz sorun çıkartıyorum yapımcıya falan saydırıyorum bayağı 😄 Brotherhood takip etme görevleri ve o kule altından kaçan korkak komutan var yaa delirtti beni delirtti bir de Warframe de Marsı açmak için bir tane buz atan canı bile bi gram inmeyen karakteri almaya kaç defa çalıştım ölmüyor ölümsüz modu açmış resmen ben onu nasıl alayım yapacağınız görevin ben diyip çıktım sildim oyunu 😄
Geçenlerde assasing creed valhalla bedavaya düşmüş yanlışlıkla. İndiren indirmiş 😅😅 tüh bee yetişemedik. Kötü oyun alıp da oynamam zaten. Ama en uzun call of duty modern varfare oynuyorum.. şu beceriksiz hileciler yok mu onlar yüzünden oyundan soğuyorum. Yani ile kullanılan her oyun benim için çok kötü bir oyun. Ama yine de kapatıyorum çok seviyorum cal of duty.. karakterimin gerçek hayatta da var olması beni heyecanlandırıyor 😍🥰🥰 (( ALEX ZEDRA ))
Yeni nesil bazı oyunlara nedense pek benim tarzım olmadığını farkettim. Cyperpunk ve gta 5 mesela daha oyuna başlayamadım bilr giriş bölümü çok karışık geldi soğuttu açıkçası 😶 seçecek olursam en kötüsü gta 5 derim. Gta vice city, san andreas serisi güzeldi. Valorant, cs go, cs 1.5 filan bunlarda hoş ben. Strateji oyunlarını da beğeniyorum.
Oynadığım kötü oyunlar o kadar kötü ki hatırlayamadım bile. Araştırdıktan sora kütüphanemde Mad Max'i gördüm onu net söyleyebilirim. Çok kötü olmasa da verdiğim para karşılığında fazla çeşitlilik sunmayan Senran Kagura PBS var. Tek iyi yanı işte güzel kızların olması. O yüzden yine ondan daha kötü olan Mad Max'i söyleyeyim.
Var birkaç tane. Genelde düşük bütçeli, eksiği olan yapımlar. Ama bunlardan biri var ki o da düşük bütçeli değil. :D Cyberpunk 2077, keşke 3-4 yıl daha geliştirilseydi. O hype etkisinden eser yok şimdi :D
Dude Simulator 3, Royal Area ve Tumblestone. Üçü de birbirinden kötü, oynayacak oyun kalmasa bile yüzlerine bakılmayacak rezalet yapımlardır. Royal Area, Steam'den kaldırılmış, diğer iki oyun hâlâ Steam'de duruyor.