Most wanted 2 benim yükleyip 3 saat sonunda sildiğim en gereksiz oyun oldu. Nfs firması inatla oyunda polisli yarış yapacak. Birisi onlara demeli polisli yarışlar tat vermiyor.
Genelde Mobil oyunlar ve Play Station oyunları oynadım. Bilgisayar oyunlarını o kadar fazla tercih etmedim..
Şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun olarak nitelendirebileceğim birçok oyun var.
Özellikle Mortal Kombatı Ps de oynamış ve çok seven birisi olarak oyunun Mobil versiyonu beni adeta yıktı. O kadar güzel bir oyun ancak böyle tatsız hale gelebilirdi.
Oyundaki tek savaş fonksiyonu ekrana dokunmak. İyi hamleler yapan ekrandaki tuş kombinasyonu ile kombolar yapan değil ekrana en hızlı vurabilen oyunu kazanıyor desek yeri olur. Hiçbir tadı yok. Arayüz açısındanda benden düşük alan oyuna sadece 1 gün katlanabildim. Sildim. Bu oyun Mortal Kombat ruhuna ihanettir.
Bir slendermen demo oyunu vardı. Lanet bir şeydi ama aynı zamanda inanılmaz korkunçtu. O zamanlar lisedeydim ve ilk oynadığım korku oyunu olacaktı. Çok acayip korkmuştum :D