Bazı oyunları hani çok güzeldir, kesin oynarım falan diye indirdiğiniz ama ilk oynayıştan sonra sildiklerinizden bahsediyorum :dBen mesela valorant indiirdim ama çözemediğim için sildim :( benim için hayal kırıklığıydı
2017 yılında lol olmuştu. O aralar wolfteam oynardım. Lol indirdim hayal kırıklığına uğradım sileyim mi dedim kalsin dedim. Baktım oyunu sevmememe rağmen oynamak istiyorum her gün bir kaç gün oynadım sarmaya başladı beğendim. Oyle boyle derken 3 milyon yakin ustalık puanı zed west liginde elmasa kadar çıktım
Red Dead Redemption 2, Witcher 3, Ghostrunner, Just Cause 3, METAL GEAR SOLID V gibi hayran kitlesi çok yüksek olan oyunlar maalesef beklentimiz altında kaldı :(. Not: Vahşi batı teması ve açık dünya sevmemem Rdr2 den soğumama sebep oldu normalde kaliteli güzel oyundur.
Wild Rift indirdim mlbb'ye benziyor diye. Büyük de bir oyun 3gb filan ve güncellemesi çok fazla. Birkaç elden sonra hayal kırıklığına uğradım çok kötü bir his.🤦🏻♀️
metin2.. asla bu hale döneceğini düşünmezdim. rezil durumda şu an.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çocukken çok beklediğim "Drake of the 99 Dragons" diye bir oyun vardı çıktığında dünyanın gelmiş geçmiş en kötü oyunlarından biri seçilmişti. Küçüğüz diye nasıl kandırmış bizi pis adamlar...
benim için kesinlik pes 2014'tü. O yıl pes 2013'ten tamamen farklı bir oyun ve oyun motoru ile çıkmıştı ama hiç beklediğim gibi değildi. Hatta oyundaki çimler, camilerdeki halıflex gibiydi.
Of evet bi mobil oyun indirdim konu cok guzel ben bi karaktere baglandim bi baktim oyuna sirf insanlar oynasin diye escinsel iliski eklemisler. Ha birbirleriyle alakalari bile yok gecimisine baktigimda iki karakter birbirlerini sevmiyor hatta biri digerinin katil oldugunu uzak durmami soylemisti. O sahneyi gordum seks sahnesini delirdim bildigin. Hayir bir de okuyucu x karakter yapacaklarina bxb seks sahnesi yapmislar birbirlerini sevmeyen iki karaktere. Seke olani uke gosterip uke olani seme olarak gostermisler manyaklar. Travma oldu cildirdim hala etkisindeyim