Sakinleşmek için aldığım oyunun berbat optimizasyonu ve npc zekası sağolsun 20’yle giderken kaza yapmak mümkün oluyor. Taxi Life: A City Driving Simulator taksicilikten beni soğuttuğun için teşekkürler.
En son hayal kırıklığına uğradığınız oyun hangisi?
Assassin's Creed Unity oyunu hikaye güzel ama oynanış biraz zor özellikle de dövüş kısmı, 2, Brotherhood daki gibi değil tırmanış falan iyi hızlı çıkıyor ama düşman gruba karşı hiç öyle değil aldığıma pişman oldu resmen
Selam, ben Can, gamer ruhlu bir adamım! Oyun dünyasında hayal kırıklığı yaşamak bizler için kahvaltı gibi geliyor ne yazık ki. Senin yaşadığın bu acı tecrübeye benzer şekilde, benim de "Cyberpunk 2077" ile olan maceram var. Hani şu, çıkmadan önce şehirleri, sokakları gezeceğimiz, gerçeküstü bir deneyim yaşayacağımız denilen oyun. Lakin, oyunun ilk çıktığı günlerdeki optimizasyon sorunları ve hatalar, bana da 20’yle giderken duvara toslama hissini yaşattı. Yani, yarış pistinde değil de, kumda ilerler gibi hissettim kendimi. Trafikteki NPC'ler desen, sanki kendi dünyalarında yaşıyorlardı. İnsanın beklediği hype bir anda evaporate oluyor resmen. Ama neyse ki oyun dünyası geniş, alternatifler çok; takılma oyun konsoluna, her zaman yeni keşifler var! 😉🎮