Gamer GTA San Andreas oyunundan hangi çetede olmak isterdin :D? Krellion Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor grove street love ama ballasın kıyafetleri çok güzel :D Grove Street Ballas Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç GTA San Andreas oyunundan hangi çetede olmak isterdin :D? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LacivertGandalf Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Ölümüne Ballas 😃.Grove Street’ e antipatim var. 3 0 Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ballas çetesi fena durmuyor, Ballas çetesi olabilir. 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ballas çetesinden olurum ben de.@lacivertgandalf arkadaşımla karşı karşıya çatışmak olmaz 😀😀 1 8 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Dimi yani 😀 Ballas iyidir, karizma adamlar. Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl @LacivertGandalf BS ve Ryder'a zıtım 😀Kalleşler ile aynı çeteden olmazdım.Ballas iyidir tabi 😀 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Yadaa San Fierro'daki Çin çetesi daha karizma😀 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Şu tipler mi? 😄 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl @LacivertGandalf takım elbiseli olanlar ya 😀 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl @LacivertGandalf Aynen işte bunlar. Yorumla LacivertGandalf +1 yıl @վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Zaten oyuna şu yeşil çeteyle başlanmıyor muydu diğerleri olmaz ya 1 0 Yorumla
KızgınDolunay Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Grove Street Home.. Grove Street candır ya Ballaslar en büyük düşmanımız😂😂 0 0 Yorumla
SentinelAli Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Grove Street güzel bence Carl'a tam uyuyor 0 0 Yorumla
mylcky21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Dallas değilmiydi o yaa 😅 0 3 Yorumla Krellion +1 yıl ballas :D Yorumla mylcky21 +1 yıl Ben yanlış hatırlıyorum demekki teşekkürler 🙏🏻 Yorumla mylcky21 +1 yıl Cevap vermişken bişi daha sorayım burada isim değiştirebiliyormuyuz? Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 334 cevap paylaştı. Ballas diyen cj yi sevmiyordur net 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ölümüne Ballas 😃.
Grove Street’ e antipatim var.
Ballas çetesi fena durmuyor, Ballas çetesi olabilir.
Ballas çetesinden olurum ben de.
@lacivertgandalf arkadaşımla karşı karşıya çatışmak olmaz 😀😀
Dimi yani 😀 Ballas iyidir, karizma adamlar.
@LacivertGandalf BS ve Ryder'a zıtım 😀
Kalleşler ile aynı çeteden olmazdım.
Ballas iyidir tabi 😀
Yadaa San Fierro'daki Çin çetesi daha karizma😀
Şu tipler mi? 😄
@LacivertGandalf takım elbiseli olanlar ya 😀
@LacivertGandalf Aynen işte bunlar.
@վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
Zaten oyuna şu yeşil çeteyle başlanmıyor muydu diğerleri olmaz ya
Grove Street Home.. Grove Street candır ya Ballaslar en büyük düşmanımız😂😂
Grove Street güzel bence Carl'a tam uyuyor
Dallas değilmiydi o yaa 😅
ballas :D
Ben yanlış hatırlıyorum demekki teşekkürler 🙏🏻
Cevap vermişken bişi daha sorayım burada isim değiştirebiliyormuyuz?
Ballas diyen cj yi sevmiyordur net
Kızlar ballasları feminist sandı herhalde
Oynamadım hangisi olsun
Woozie nin çeteden 😄
Bide sarı çete vardı sanki
Çetelerle işimiz yok.
Grove Street.
Ballas
Alayına Ballas Bilawder
çok eski oyun
grove adamdır
Ballas4ever