Vice City bi başkaydı be..
San Andreas
Vice City
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vice City bi başkaydı be..
San Andreas bir harika ama Vice City bir devrim niteliğinde. Kendi zamanlarına göre değerlerindirsek Vice City açık ara kazanır.
Vice City 2002'de, San Andreas 2004'de çıktı. Vice City çıktığı zamanlar kendi zamanında muazzam bir başatyapıttı. Bilgisayar teknolojilerinin dev bir ivme kazandığı o zamanlarca San Andreas geride kaldı. Örnek verecek olursam San Andreas çıktığı yıl Halo 2, Star Wars Battlefront 1 gibi San Andreas'tan çok iyi grafikte oyunlar vardı. Ancak Vice City çıktığı vakit ondan iyisi yoktu.
Selamlar,
Ben ilk önce Vice City oynamıştım yani ilk oynadığım bilgisayar oyunlarından birisi ve ilk gta oyunu diyebilirim. ama San Andreas de hikayesi ve karakterleri harika olan bir oyun. her iki oyununda müziklerini seviyorum. San Andreas harita olarak biraz öne çıkıyor ve daha büyük bir haritaya sahip.
Açıkçası ikisinin de yeri bende ayrı ama ben San Andreas diyorum
San andreas bir devrim niteliğiydi zaten 2004 te piyasayı salladı oyun en iyi gta oyunu bana kalırsa hikayeside Gta 4 le kapışır ama vicr city ön planda değil ya o da güzeldi özellikle ztn 80 lerin hit müzikleri beni 80 hit müziklerini sevdiren oyun onunda ayrı yeri vardır benim yerimde
İkisi de ayrı ayrı başyapıt gibi ya.. Çocukluğumuz geçti.. Vice City oynarken o iyiydi, San Andreas oynarken de o iyiydi. Ayrı kefeye koyamam :D
Cevap
6Cevap
Ben de Vice City diyorum. San Andreas güzeldi ama cidden Vice City başkaydı, sayesinde Miami'ye gitsek kaybolmayız :d
Vice City severim çocuklukta çok oynadım şu helikopter görevi bunda mıydı hatirlamiy çok sinir bozucu idi
harita büyük, araçlar çok, detaylar çok, grafikleri dahi iyi... Vice city'de bunlar daha az.
Vice City çok oynardım eskiden ya şimdiye paralı of🤦😞oynayamıyorum
O değilde GTA 6 vice city de geçicek ya o beni inanılmaz heyecanlandırıyor
İkiside çok güzel ama gta ayrı benim için ya
vice citynin atmosferi bir başka beni cok daha derinden etkiliyor özellikle intro soundtracki efsane
Benim için San Andreas'ın yeri bir başka.
Vice City’ciyiz babbaaa
Ben bilmem böyle şeyler
Vice City
Vice ctiy
San.
GTA.
San andreas
San Andreas tekledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?