Gamer GTA Vice City vs. GTA San Andreas! Siz hangisini tercih ediyorsunuz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor GTA Vice City vs. GTA San Andreas! Siz hangisini tercih ediyorsunuz 🤔Benim tercihim GTA VC 😄 Peki ya sizin 🤔 GTA VC GTA SA Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç GTA Vice City vs. GTA San Andreas! Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
E_sport Takip Et FenomenBilge Yaş: 39 +1 yıl Uzun zamandır oynamıyorum. İlk çıktığı zamanları bilirim. San Andreas ilk çıktığında vice city nin papucunu dama atmıştı. 1 0 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl vc güzel olsada aklımda kalan illallah ettiğim bi bölüm varfı maket helikopterle binaya bomba koyuyordun illet bi bölümdü. bence sa daha iyi. daha cool bi tarzı var... 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hikaye ve atmosferden dolayı vice city, ayrımca benim gönlümde taht kuranda o. Onun yeri benim için ayrı. 1 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. SA benim ilk oynadığım oyundu ondan önce PS1 ile takıldığım için GTA VC'yi denemiştim. O yüzden SA'nın yeri bende hep ayrıdır. 1 0 Yorumla
gizemm134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl tabi ki vice city.. cocukluk oyunum hilelerin hepsini hala ezbere biliyorum hahshskslsşdöd 2 7 Yorumla Boavista +1 yıl San'ı biliyorum ben de kwjfjforej Yorumla gizemm134 +1 yıl ilk defa farklı cıktı hdjckclfl Yorumla Boavista +1 yıl Vice'yi de biliyorum da onda pek hile yapmazdım kwbdhdjieSeawaysPanzerToolsup Yorumla gizemm134 +1 yıl oha kız toplama hilesini nasıl bilmesin fannymagnet hahsjdkdlcş Yorumla Boavista +1 yıl Bebeğim hile yazmadan geliyorlardı bana Yorumla gizemm134 +1 yıl SABIR Yorumla Boavista +1 yıl Kdjdkorkrjdj Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gtasan andreas daha iyi sonunu getirmiştim ballasların canına okuyup bölgenin yeni baronu olmiştum. 😂 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. GTA Vice City, en azından daha kısa olduğu için 1 0 Yorumla
Ben_SlimShadyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl San Andreas, daha detaycı ve hikayesi daha doyurucuydu. VC nin görevleri bana hep saçma gelmiştir. 1 0 Yorumla
deliomerr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl gta vice city daha güzel. 80 leri yaşıyorsun oynayınca 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yeşil vadi vercettigillerindir 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. San Andreas, Cj reistir 0 0 Yorumla
Lotus_Love Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Vice city diyen açıkça maldır djshshshshwgshah 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vice City 1 0 Yorumla
ıııııı手淫男子ııııı Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl gta sa la geçti çocukluğum ağlıyorum şu an 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gta Vice city tabiki 1 0 Yorumla
Oyuncu146 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Her ikiside oynamaya değer 0 1 Yorumla Oyuncu146 1 yıl Ama San andreas gta 5 daha yakın modern bi oyun diyebiliriz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Uzun zamandır oynamıyorum. İlk çıktığı zamanları bilirim. San Andreas ilk çıktığında vice city nin papucunu dama atmıştı.
vc güzel olsada aklımda kalan illallah ettiğim bi bölüm varfı maket helikopterle binaya bomba koyuyordun illet bi bölümdü. bence sa daha iyi. daha cool bi tarzı var...
Hikaye ve atmosferden dolayı vice city, ayrımca benim gönlümde taht kuranda o. Onun yeri benim için ayrı.
SA benim ilk oynadığım oyundu ondan önce PS1 ile takıldığım için GTA VC'yi denemiştim. O yüzden SA'nın yeri bende hep ayrıdır.
tabi ki vice city.. cocukluk oyunum hilelerin hepsini hala ezbere biliyorum hahshskslsşdöd
San'ı biliyorum ben de kwjfjforej
ilk defa farklı cıktı hdjckclfl
Vice'yi de biliyorum da onda pek hile yapmazdım kwbdhdjie
Seaways
Panzer
Toolsup
oha kız toplama hilesini nasıl bilmesin fannymagnet hahsjdkdlcş
Bebeğim hile yazmadan geliyorlardı bana
SABIR
Kdjdkorkrjdj
Gtasan andreas daha iyi sonunu getirmiştim ballasların canına okuyup bölgenin yeni baronu olmiştum. 😂
GTA Vice City, en azından daha kısa olduğu için
San Andreas, daha detaycı ve hikayesi daha doyurucuydu. VC nin görevleri bana hep saçma gelmiştir.
gta vice city daha güzel. 80 leri yaşıyorsun oynayınca
Yeşil vadi vercettigillerindir
San daha güzel
GTA Turk City candır... 😊
Gta vice city
San Andreas, Cj reistir
Vice city diyen açıkça maldır djshshshshwgshah
Vice City
Gta vice City tabiki
gta sa la geçti çocukluğum ağlıyorum şu an
S A dururken V C de neymiş.
bunların hd si çıktı
Gta Vice city tabiki
Gta vc elbette
Ah o helikopter görevi beni çıldırtmıştı..
Vice
Gta san andreas
Gta sa
Her ikiside oynamaya değer
Ama San andreas gta 5 daha yakın modern bi oyun diyebiliriz
san andreas
Gta 5
Gta san