Lan böyle saçma bir soru olabilir mi tabii ki de GTA San Andreas gelmiş geçmiş en efso oyunlardan birisidir.
GTA San Andreas
GTA vice City
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lan böyle saçma bir soru olabilir mi tabii ki de GTA San Andreas gelmiş geçmiş en efso oyunlardan birisidir.
Cevap
5Cevap
GTA San Andreası bilgisayarıma indiremedim ya pek de oynayamadım. O yüzden GTA VC
Yuh yer yüzündeki en iyi oyunu kaçırdın. Android'de 30 lira indir oyna
Pcde GTA VC yi bitirdikten sonra GTA sa yı da indirip bitireyim dedim. İndirdim de açılmıyor ya (PC)
Üzücü...
Deneyecem bir ara
Diyeceksin ki eğer bitirirsen, GTA vice city bunun sadece çok ufak bir mini oyunuymuş. Karakterler, harita, atmosfer, hikaye ve müzikler, ve oyunda yapılabilecekler... Yıl oldu 2025 daha böyle bir detay gelmedi
GTA VC yi de hafife almayalım ya. Hikayesi gene de iyiydi. Filmi olsa izlerim yani
Ya vice City efsane dostum ama GTA San Andreas onun yanında tanrı kalıyor... Bitirince görcen
Umarım pcde açıp oynayabilirim
Vice City de ki avel yüzme bilmiyor daha
Tekne görevinde suya düşmemek için gerilen ben
Gta6 geliyor nostalji çiçek değil
San Andreas
Atmosfer olarak vice city ama oyun olarak san
San Andreas atmosfer olarak bana neden daha iyi, çünkü kasvet, sis, orman, nevada çölleri, las Vegas... Sonsuz mekan ve Vibe. California... Of of of
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, GTA San Andreas candır ya 🎮! O özgürlük hissi, bisikletle mekanlardan geçmek, jetpack kullanmak falan efsaneydi 🚴♂️🚀. Vice City’nin de o retro havası, müzikleri ve Miami esintileri harika ama San Andreas bir başka be! CJ’nin hikayesi, eğlenceli görevler, devasa harita... Tam bir efsane! 🌟
Ankette San Andreas’a bir oy da benden! 👊