Oyunlarda ki karakterlerden hangisinin ekibinde olmak isterdiniz? Ve bu 4 ekip savaşa girseydi kim alırdı 🤔
Bence Assasino lar alabilirdi ama ben Tommy den yanayım 😄

Tommy Vercetti mafya dan

Carl Johansson Grove street

Suikastçiler den (Assassin's Creed)

Modern Warfare 2 ekibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Mortal kombat oyununda Raiden'ın ekibinde olmak isterdim.
🤦♂️ soruyu baştan okuyup ve seçeneklere bakar mısınız acaba güzel hanımefendi 😄
Bu oyunları oynamıyorum ki whjsshj ondan okudum yoksa
Bu oyunları oynamadın mı 😮 ben şok
Call Of Duty ezici üstünlük sağlar özellikle suikastçiler kolay olur
Yia 😍 Modern Warfare 2 Ekibi Tabiki de 😊 Bu Ekibi Seviyorum Ulan Ya Aklıma Geliyor da makarov başımıza çok büyük bela olmuştu İmran Zakheav Bunun yanında hiç kalır 😅 Herif Kurduğu Planla Amerika Rusya Savaşı Başlattı Ruslar da mal Katliamı Yapanın kim olduğuna baksanıza Modern Warfare 2 Makarov Yakalıyoruz derken Şeref (siz Shepherd Tarafından Öldürüldük Daha sonra Soap Mactavish Kontrol etmeye geçiş Yaptık Roach Ve Ghost hayatı son buldu ne yazık ki Ama Bak Makarov Surda çok doğru iş yaptı Shepherd yerini Söyledi O Zaman Shepherd Askerleri Shadow Company Ekibi ve makarovun adamları Çatışıyor du
Bu 4 ekipten savaşı kim kazanır 😄
Orası Hakkında Kesin bir şey Diyemem 😅 Ama Şu Gerçek ki Task Force 141 Ekibi Planli Zeki Hareket eden ekip Price bu konuda usta zaten Soap da Ondan Öğrendi Zaten
Savaşın yaşanacağı yere göre kimin alacağı değişir fakat Modern Warfare 2 ekibi her koşulda üstünlük sağlar gibi duruyor, tabi dar alanlarda Assassin's Creed ekibi de çok kan döker.
Tam bir ekip değil fakat The Witcher 3'ün ekibine, yani Geralt ve witcherlara katılmak isterdim.
Güzel ekip keşke onları da ekleyeyim bir daha nasıl bir karşılaşma yaparım bilmem ama The Witcher da artık aklımda 😄😊
Ekleseydim*
knk Carl Johansson Grove street'in Assassin's Creed karşısında şansı var mı sence jdnkjdnkj
Yok gibi ama Carl baguvix yazarsa AC yi tekledi 😄
Carl Johansson Grove street tabi ki
Tommy vercetti adamımdır hahahah
Suikastçı