Gamer GTA 5'de hangi karakter olmak isterdin? Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Franklin kalp <3 Trevor Michael Franklin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç GTA 5'de hangi karakter olmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Trevor çok pis, saçma sapan hareketleri var ve köy gibi bir yerde yaşıyor.Michael şehir adamı, ve karısı, çocukları sürekli sorun çıkarıyor. Franklin diyorum, ondan nefret eden bir teyzesi var, ama olsun jskjd 1 1 Yorumla aozdemir2019 +1 yıl Aferin fıstık 🥜 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. GTA serisinde en sevmediğim karakterler bunlar. Aralarından belki Michael'ı seçerim. 1 0 Yorumla
NeFReeT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bu oyun hakkında bılgıw yok awa resıwlerden franklnı sectıw herhalde oyun hakkında bılgıw olsaydı bu karakterı secerdıw 0 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Trevor diyim bari pek bilmiyorum ama😹Tipinden yola çıktım ajsj 0 5 Yorumla M-B-B +1 yıl Çok sevişken bir karakterdir kendileri 😂 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Ee şey ben frenklinle değişmek istiyorum 😹😹 Yorumla M-B-B +1 yıl O daha makul. Sonuçta hepsi katil 😂 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Nee😱xjdk Yorumla M-B-B +1 yıl Ne sanıyordun gta v bu 😂 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Michaelin karısı olmak isterdim. İroniyi anlamıştırsın oyunu bitirdiysen. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl oyun da olsa zenci olmak ne kadar ayrıcalıklı bir görmek isterdim 🤣🤣 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Michael 1 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Jason Statham olmayı isterdim ama yok. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 2 numara Dani batista gibi aynı hahah 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Micheal tabii ki adam eski federal ajan 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 725 cevap paylaştı. maykıl daha masum duruyor :D 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Trevor Ariza 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Trevor tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Trevor çok pis, saçma sapan hareketleri var ve köy gibi bir yerde yaşıyor.
Michael şehir adamı, ve karısı, çocukları sürekli sorun çıkarıyor. Franklin diyorum, ondan nefret eden bir teyzesi var, ama olsun jskjd
Aferin fıstık 🥜
GTA serisinde en sevmediğim karakterler bunlar. Aralarından belki Michael'ı seçerim.
bu oyun hakkında bılgıw yok awa resıwlerden franklnı sectıw herhalde oyun hakkında bılgıw olsaydı bu karakterı secerdıw
Trevor diyim bari pek bilmiyorum ama😹
Tipinden yola çıktım ajsj
Çok sevişken bir karakterdir kendileri 😂
Ee şey ben frenklinle değişmek istiyorum 😹😹
O daha makul. Sonuçta hepsi katil 😂
Nee😱xjdk
Ne sanıyordun gta v bu 😂
Michaelin karısı olmak isterdim. İroniyi anlamıştırsın oyunu bitirdiysen.
oyun da olsa zenci olmak ne kadar ayrıcalıklı bir görmek isterdim 🤣🤣
Michael
Kesinlikle Trevor adamım benim
Kendim olmak isterdim sjsjs
Michael diyorum ayrı bir karizması var
Franklin
Trevor tabiki. Cut here
Jason Statham olmayı isterdim ama yok.
trevor severim ben :)
2 numara Dani batista gibi aynı hahah
Micheal tabii ki adam eski federal ajan
Franklin riis olurdum