Ben pek sevemedim. Bir kere oyun temposu düşük sahne geçişleri optimizasyon açısından zayıf geldi. Çimler kötü duruyor oyuncu yüzleri bazen bulanık gibi oluyor. Yeni bir kamera açısı yapmışlar ama devamlı ileri geri pek iyi olmamış. Bir de oyun yarım yamalak gibi geldi. Oynayıp beğenen var mı gelişir mi sizce daha yoksa pes bitmiş mı?
Kumar mantığı işte ha geldi ha gelecek kumar kafası var insanlarda zaten genelde büyük paralar bu şekilde kaybediyorlar. Bunda da o var yani adam 100 lirayla efsanse kadro kuruyor öteki görüp 2 bin liraya çer çöp oyuncular çıkartıyor çıksa da karın ne sanal bı messiyi sanal bir takıma koymak keriz çok olunca soyanlar çıkar tabi
Böyle bir sektör oluştu. Hesap satılması falan o bi nebze bu olayların üstünü örtüyor ama çıkmayan için dediğin çok doğru çöp oluyor. Global sanal kapitalizm buda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yeni daha güncellemelerle düzeltirler önceki versiyonlarda özellikle cafeler de neler neler vardı :D :D
İnşallah şimdilik hiçbir şey yok paket açtırıp para kazanmak istiyorlarsa oyun sarması lazim
Olur olur zaten oyuncular oyunu geliştiriyor. Artık firmalar kolaya kaçıp çat diye rekabet için oyun çıkarıyorlar
Şu paket açma işini hiç sevmiyorum o kadar para veriyorsun bu Neymar mpabe Ronaldo Messi gelmiyor
Biz hep enleri yaşamak istediğimiz için böyle oluyor. :D Bu da finansal tuzak kılıyor ve üreticiler bundan çok iyi faydalanıyor doğrusu
Kumar mantığı işte ha geldi ha gelecek kumar kafası var insanlarda zaten genelde büyük paralar bu şekilde kaybediyorlar. Bunda da o var yani adam 100 lirayla efsanse kadro kuruyor öteki görüp 2 bin liraya çer çöp oyuncular çıkartıyor çıksa da karın ne sanal bı messiyi sanal bir takıma koymak keriz çok olunca soyanlar çıkar tabi
Böyle bir sektör oluştu. Hesap satılması falan o bi nebze bu olayların üstünü örtüyor ama çıkmayan için dediğin çok doğru çöp oluyor. Global sanal kapitalizm buda
Futbol oyunları ilgimi çekmiyor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!